Signature New Hearts is klaar om reputatie te negeren en Rangers-Celtic een gat te laten claimen

Orestis Kiomourtzoglou tijdens een Hearts-persconferentie in Oryam, op 29 september 2022, in Edinburgh, Schotland. (Foto door Mark Skats/SNS Group)

Binnen gelooft Robbie Nelson, gesteund door een grote menigte, dat zijn prachtige kant vorig seizoen de tweede plaats in de competitie versloeg. Orestes Kiomortzoglu is het daarmee eens.

De international van Duitsland Onder-21 heeft genoeg tijd gehad om de verdiensten van zijn teamgenoten en de rest van het Schotse topniveau te beoordelen terwijl hij wacht om langzaam de wielen van de bureaucratie om te draaien en zijn transfer uit de Eredivisie te bezegelen en de persoonlijke geschiedenis heeft hem geleerd dat reputatie is er om genegeerd te worden, vooral wanneer u thuis aan het varen bent.

“In Nederland speelde ik tegen Ajax, Feyenoord, Eindhoven, Alkmaar. Ik speelde met het Duitse onder-21 team tegen Spanje en België”, aldus Kiomortzoglu.

“Met mijn oude team versloegen we Ajax thuis met 1-0, speelden we weer met 0-0 gelijk en verloren we nog eens met 2-1.

“Maar als je met een kleiner team in hun stadion speelt, wordt het moeilijker en verloren we met 4-0.

“Ik scoorde mijn eerste doelpunt in Nederland in De Koep tegen Feyenoord toen we 1-1 gelijkspeelden, dus ik heb wat ervaring. Ik weet wat het betekent om tegen grote teams te spelen.”

“Ik zou hier graag naam willen maken. Ik ben hier niet alleen om te spelen en mensen vergeten me! Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn. Ik probeer alles op het veld te geven aan mijn teamgenoten en de fans.”

De eerste tekenen zijn veelbelovend. In zijn competitiedebuut in de basis tegen Motherwell voorafgaand aan de interlandbreak, zag de 24-jarige middenvelder er niet uit als een nieuwkomer en maakte hij een sterke indruk.

“Alles is sneller. Mijn eerste wedstrijd hier was alles omhoog/omlaag, omhoog/omlaag. Ik vind het geweldig. Dat is een van de redenen waarom ik hier ben gekomen. Het is mijn soort voetbal.

“Het was geen schok voor mij, want voordat ik hier kwam, heb ik veel gezocht, veel met mensen gepraat en het verwacht.

“In Nederland is het technischer, niet echt gebaseerd op het resultaat. Hier gaat het om het resultaat, je moet winnen.”

Bekend met de Schotse stijl, was het lange wachten om te spelen vervelend maar ook leerzaam en stelde hem in staat zich voor te bereiden op zijn laatste introductie.

“Het was frustrerend omdat ik thuis zat en niets kon doen omdat het papierwerk niet was gedaan. Maar aan de andere kant was het goed omdat ik de tijd had om de namen van iedereen te kennen en te zien hoe we als team willen spelen .”

Kiyomortzoglu, die Keogh antwoordde, zei dat dit de fans zou moeten redden die overwogen om zijn naam voor weinig te krijgen. “Het afgelopen seizoen, en nu met de Europese Spelen, hebben we kunnen laten zien dat we ook op dit niveau kunnen spelen.”

Ze winnen met één doelpunt en staan ​​op gelijke hoogte met Rangers op de tweede plaats en winnen met een grotere marge en springen eroverheen. Maar het is krap aan de top van de Premier League-tabel, als ze verliezen en ze op verschillende plaatsen in de competitie kunnen struikelen.

“Natuurlijk. Iedereen kijkt uit naar deze wedstrijden. We spelen thuis, dus we hebben een goede kans om te winnen.”

“Ik ken ze van tv kijken en zien in de Champions League. Ze versloegen PSV Eindhoven om de Champions League te bereiken, maar verloren toen van Ajax.”

Ze hebben het de vorige keer niet goed gedaan [against Napoli] En na ons spelen ze voor Liverpool op Anfield, dus ze zullen druk op hun schouders krijgen als ze naar ons komen.”

Dit betekent dat hoewel de lunchwedstrijd enorm is voor Hearts, er ook veel op het spel staat voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst, aangezien de overwinning hen voor minstens een paar uur op voorsprong zal brengen – Celtic start tegen Motherwell om 15.00 uur.

“De fans zijn erg belangrijk. Dit wordt mijn eerste thuiswedstrijd [playing] Maar ik heb in de menigte gezeten voor wedstrijden en in elke situatie en elke confrontatie vieren de fans en juichen en je ziet dat het team wordt geduwd.

“Het is anders dan voetbal in Nederland. Hier leven de fans voetbal. In Nederland willen ze echt goed dribbelen en mooie goals zien. Natuurlijk willen ze dat in Schotland ook zien, maar als je de bal op het middenveld wint en de bal naar voren en de fans juichen.

“Dit is hoe ik wil voetballen. Ik ben een man die graag rent, tackelt en schreeuwt. Het spel in Schotland zal goed voor me zijn.”

“Ik ging van de derde divisie in Duitsland naar de eerste klasse in Nederland en dat was een grote stap. Het was goed om daar drie jaar te spelen en te verbeteren en nu is het perfecte moment om de volgende stap te zetten en naar een hoger niveau te gaan.” niveau weer.

“Hearts als club is een veel hoger niveau en er zijn ook Europese wedstrijden. Ik wil laten zien dat ik op dat niveau kan spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *