‘Show’time – Show’time Nederland Ready Play – Port Arthur News

NEDERLAND – Kylie Showalter is een van de vele Nederlandse spelers die het team midden in de 21-5A playoff-wedstrijd plaatste.

“Ze kan het allemaal”, zei coach Judy Walker over de eerste coach. “Ze kan (elke positie) op het veld bewaken. Ze behandelt de bal heel goed en heeft een zeer goede jumpshot in het midden van de range. Ze ziet de baan ook goed.”

Showalter grijpt graag de stuiterende ballen en begint aan de snelle pauze om anderen voor te bereiden op scoren in de overgang.

Ze ontwikkelde haar vaardigheden door al vroeg in haar middelbare schoolcarrière te spelen op de universiteit.

“Ik werd gedwongen om als tweedejaars en eerstejaars op de universiteit te spelen,” zei Walker. ‘Ze komt alleen. Ze moest gewoon een nieuwe misdaad van vorig jaar leren. Ze heeft echt vertrouwen gewonnen.’

Terwijl haar coach haar omschrijft als “verlegen” en “stil”, zei Showalter dat ze graag grappen maakt en met haar teamgenoten speelt.

‘Ik denk dat mijn vrienden me zouden omschrijven als een idioot en een clown,’ zei ze. “De meeste van mijn (gunstige) herinneringen komen uit de praktijk. Ze komen voort uit dom en vervolgens serieus zijn. Ik hou van hechting.”

Showalter gelooft dat haar teamgenoten dit seizoen goed bij elkaar zijn gekomen om een ​​sterke band te creëren.

‘We weten wie weet wat we moeten doen,’ zei ze. “We hebben elkaar echt leren kennen. Het was leuk.”

De basketbalspeler, gedreven door een competitief verlangen, zei dat ze haar talent had verworven om eerlijk te concurreren.

READ  Het Beste Gaming Mouse Recensie 2021

“Mijn moeder is waarschijnlijk de meest competitieve van de familie,” zei ze. “Ik denk dat dat is waar we het allemaal vandaan halen. We hebben meestal familiespelavonden en dan komt hun competitieve kant naar voren.”

Als Showalter niet op de speelplaats is, studeert hij graag economie.

‘Na mijn studie ben ik van plan een eigen bedrijf te beginnen,’ zei ze. “Op basis daarvan was het een heel interessant onderwerp. Ik ben van plan om samen met een van mijn goede vrienden een eigen kringloopwinkel te hebben.”

De oudste zei dat ze op zijn zachtst gezegd algebra had.

‘Ik hou nog steeds van algebra’, zei ze. “Als ik moest kiezen, was het mijn minst favoriet.”

Volgens Walker is Showalter een modelstudent – een van die getrainde spelers is dol op de show.

“Ze is meer dan een leider die het goede voorbeeld geeft”, zei Walker.

Na zijn afstuderen is Showalter van plan om naar Lamar University te gaan en zaken te studeren.

Nederland raakte maandag opnieuw de grond om het op te nemen tegen Port Neches-Groves, rivaal uit Mid County.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *