Rubio Rubin gebruikt de omhaal om een ​​prachtig doelpunt te maken voor RSL tegen San Jose

Real Salt Lake’s nummer 14 Rubio Robin neemt het op tegen Minnesota United in de eerste helft van de wedstrijd op Allianz Field op 24 april 2021 in St. Paul, Minnesota. Real Salt Lake versloeg Minnesota met 2-1. (Foto door David Berding / Getty Images)

Sandy, Utah Real Salt Lake-aanvaller Rubio Robin zette zijn hete streak bij RSL voort met een mooie fietsschop in de eerste helft tegen San Jose.

Laat in de eerste helft kreeg Rubio Rubin de bal in het strafschopgebied na een worp in de fiets-kick-modus om RSL op voorsprong te brengen.

Toen de bal naar binnen werd gegooid, ging het naar Damir Krilach, die de bal naar Robben stuurde. Nadat de bal Robben had geraakt, stuiterde hij hem op zijn borst voordat hij de fietsschop vormde en de bal ging in de achterkant van het net om RSL in de 43e minuut een 1-0 voorsprong op San Jose te geven.

dik Hij scoorde zijn derde Major League Soccer-doelpunt in verschillende wedstrijden dit seizoen na een brace te hebben gescoord in de openingswedstrijd van de overwinning op Sporting Kansas City vorige week.

Robben tekende op 7 januari 2021 voor RSL nadat hij het seizoen 2020 had doorgebracht bij San Diego Loyal van de United Football League. Hij begon zijn profcarrière in 2014 in Nederland bij FC Utrecht. Daarna ging hij naar Noorwegen om te spelen met Stabaek in 2017. Daarna ging Robin naar Mexico om te spelen met Tijuana in 2018 en Dorados in 2019.

Robin heeft ook internationale ervaring in het spelen voor het nationale team van de Verenigde Staten U-17 van 2011 tot 2013 en nam deel aan de FIFA U-20 Wereldbeker met de Verenigde Staten.