Riverhawks wint met 4-2 bij Northeastern

Dedham, Mass. – De aanval bleef dit seizoen indruk maken, want hockeyteam UMass Lowell (8-3) versloeg zondag Northeastern (2-8), 4-2, op de weg.

“Ik vond het geweldig hoe we er vandaag uitzagen”, zei de coach. Shannon LeBlanc. “We hadden energie, we bleven trouw aan onze structuur en speelden een enorm tweerichtingsspel. Onze aanval en het middenveld hielden goed stand en creëerden veel kansen, en onze verdediging domineerde opnieuw het balbezit. De technische staf is constant trots op dit team en hun toewijding aan het spelen van hockey op topniveau.”

De beslissing markeert de vijfde wedstrijd van de River Hawks dit seizoen met minstens drie doelpunten. afstuderen Gina Berger (Waterloo, Ontario) Op kop met één doelpunt en één pass voor drie punten. Als team versloegen de River Hawks Northeastern met 22-11, met een voordeel van 10-4 op hoekschoppen.

Aan de andere kant van het veld, nieuweling Eleanor Boekhorst (Belthoven, Nederland) scoorde vijf saves om te winnen.

De Husky scoorde een hoekschop in de eerste minuut van het spel, maar de River Hawks beheersten het momentum snel met hun eigen hoek. De bezoekers sprongen vervolgens laat in de start naar een 1-0 voorsprong, met een eerste schot op de paal en de grootste Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland) Gevolgd door de onzichtbare bounce die net de doellijn raakte.

om 17De tiende Minute, afgestudeerde student Caitlin Little (Acton, MA) dribbelde de bal over de 25-yardlijn en stuurde hem naar de cirkel, waar Kate Miller (Sherry Hill, NJ) Ze was in staat om het door de laatste twee verdedigers te duwen en de marge bij rust te vergroten naar 2-0.

De Husky halveerde het verschil met een scheef schot van McGreaves in de eerste minuut van het derde kwartaal. River Hawks reageerde echter snel en Berger centreerde zich op de paal om uit te wijken en de hoek in te gaan.

UMass Lowell voegde extra krediet toe door in het vierde kwartaal uit te gaan op een andere hoek toen het team drie solide passes maakte die leidden tot een doelpunt van de nieuwe speler. Mike Fisher (Den Haag, Nederland).

Northeastern gleed in de laatste minuten weg van de barrière met een krachtig schot van Emilia Dragna vanaf de bovenkant van het circuit, maar de River Hawks hielden vast aan hun beslissing 4-2.

UMass Lowell keert terug naar het America East-evenement op vrijdag 7 oktober voor een reis naar Vermont.

READ  Vermoeidheid speelt geen rol bij uitstekende Nederlandse middenvelder De Jong