River Hawks sluit weekend af met 3-1 overwinning op Sacred Heart

Lowell, Mass. – oud Hana Keefe Scoorde twee doelpunten om het UMass Lowell-hockeyteam (6-3) naar een 3-1 overwinning op Sacred Heart (1-7) te stuwen in een niet-conferentiekanteling op zondagmiddag.

“We hebben goed werk geleverd door het zeer fysieke Sacred Heart-team te managen”, zei de hoofdcoach Shannon LeBlanc. “Het is altijd een gevecht. Ik was onder de indruk van ons vermogen om ons evenwicht te bewaren en enorm veel scoringskansen te creëren.”

Het doelpunt van Kefi was het persoonlijk record van de spits. Timmerwerk Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland) voegde het andere doelpunt van het team toe in de competitie en de tweede student Eleanor Boekhorst (Belthoven, Nederland) scoorde ook haar twee saves voor haar zesde overwinning dit seizoen.

Sacred Heart verdiende in de eerste minuten de eerste hoekschop van de dag en een pass richting de vleugel, maar Buekhorst spinde uit de kooi om de bal uit het spel te trappen voordat de Pioneers de kans hadden om de bal te raken.

Timmerwerk Megan Salcinha (Westport, MA) zette het eerste schot van de River Hawks op doel in de negende minuut vanaf de overkant en de nieuwe student Valerie Crorey (Littleton, MA) Stuurde een van de stands van Erin Burgess op 14NS.

River Hawks brak het record op 23onderzoek en ontwikkeling Minuten waarin ze een 2-tegen-1 voorsprong hadden op weg naar de cirkel die junioren zag Kate Miller (Cherry Hill, NJ stuurde een korte pass naar Keefe, die eindigde met een kopbal die naar binnen schoof.

De Pioneers voerden de druk op met drie rechte hoeken, en hoewel de verdedigende eenheid die kansen verdoofde, wist Isabelle Chamberlain het verschil op de omgekeerde chip op 27 uit.NS Minuut om teams de eerste helft in te sturen met een 1-1 gelijkspel.

READ  De Europese markten staan ​​open om te sluiten nu traders uitkijken naar het cijferseizoen

De gastheren domineerden het balbezit op de derde plaats met vijf corners en zeven schoten, maar de wedstrijd bleef gelijk tot de 47e minuut.NS Minuut toen hij Rosima in haar eentje in de cirkel ontweek en een omgekeerd schot afvuurde in de rechter benedenhoek.

Vervolgens voegde UMass Lowell een uitsluitingsdoel toe op 54NS Minuut, als Keefe een pass van een tweedejaars doorgeeft Gans erfenis (Tell, Nederland) Tijdens een bocht.

Vervolgens gaat de Hawkes River op vrijdag 8 oktober naar Monmouth voor een helling van 14.00 uur.