Reggie over NoA-problemen: ‘Dit is geen Nintendo die ik heb weggelaten’

afbeelding: Nintendo / via YouTube

Zoals ik de afgelopen weken heb gehoord, ligt Nintendo of America onder vuur vanwege de vermeende behandeling van deeltijdwerkers en contractanten. NoA heeft al een reactie gegeven op een van die klachten, waarin staat dat de gigant van videogames “volledig toegewijd” is aan het bieden van een gastvrije en ondersteunende omgeving voor zowel werknemers als contractanten, terwijl het merkt hoe het personeelszaken serieus neemt.

Desondanks wordt gemeld dat er Groeiende onvrede achter de schermennu Voormalig president van Nintendo of AmericaReggie Fils-Aimé deelde zijn gedachten over vermeende vakbondskwesties tijdens een interview met The Washington Post. Hij zegt dat het niet het bedrijf was dat hij kende, en dat het niet Nintendo was dat hij verliet.

Hier is het volledige overzicht (via Nintendo Everything):

“Ik heb dat verhaal al gelezen. En nogmaals, op dit punt ben ik drie jaar verwijderd van het zijn van president van Nintendo of America. Het is lang geleden. Als ik de verhalen heb gelezen en de rapporten heb gelezen, verbaast het me me dat dit niet de Nintendo is die ik heb achtergelaten. En wat ik daarmee bedoel, is dat toen ik bij Nintendo was, we regelmatig vergaderingen en evenementen hielden waar onze partners waren uitgenodigd – zo verwezen we naar onze contractmedewerkers. Net als een kleine het is bijvoorbeeld bekend dat ik tweemaandelijkse en driemaandelijkse lunches met werknemers aanbood – het was een eenvoudige check-in. Collega’s werden uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden Voor zover fulltime werknemers waren uitgenodigd. We hebben geen verschil. De berichten die ik hoor schokten me echt omdat het niet het bedrijf is dat ik ken. Ik laat het hierbij.

“Toen ik bij Nintendo of America werkte, lag de focus vooral op het hebben van een gezonde cultuur binnen het bedrijf, en ik weet dat ik dat heb kunnen bereiken. En wat er wordt beschreven, klinkt niet als een gezonde cultuur.”

Zoals Reggie al zei, is hij al meer dan drie jaar weg bij het bedrijf. Toen hij de show leidde, stond hij bekend om het hosten van lunches met collega’s en personeel en streefde hij naar het handhaven van een “gezonde cultuur”. Dit staat in schril contrast met sommige van de rapporten die momenteel op internet verschijnen.

READ  Logitech G lanceert een nieuwe gamingmuis van $ 80

Je kunt hier meer over lezen in onze eerdere verhalen:

Aangezien dit een gevoelig onderwerp is, raden wij u aan onze communityregels in overweging te nemen wanneer u het hieronder bespreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *