Peak Horizons: dankbaarheid voor verandering en groei

Deze week is ongelooflijk snel voorbij gegaan. We hebben hard gewerkt om dit artikel voor publicatie te krijgen, werken aan de krant van 23 en 30 maart en staan ​​op het punt de Taste of the Peaks lente-editie in te dienen. Dat klinkt als 120 pagina’s werk die de afgelopen week in één keer zijn gepubliceerd. Geen geringe taak, dat verzeker ik u.

Deze week wordt ook de presentatie van de Better News Contest (vrijdagmiddag) van de Colorado Press Association afgesloten. Vorig jaar miste ik de bal bij het versturen van onze posts. Dit jaar heb ik een aantal van ons beste werk ingezonden ter ere van al onze geweldige medewerkers en wat zij bijdragen aan deze post.

Een van mijn taken is het in kaart brengen en verzamelen van inhoud voor al deze pagina’s. Een andere rol is om een ​​deel van deze inhoud te plaatsen. Gelukkig hoef ik dat niet allemaal neer te leggen. En hoewel ik de meeste kranten van deze week heb uitgegeven (zodat Cynthia Davis zich kan concentreren op de smaak van de toppen), zal ik de meeste nummers van 23 of 30 maart niet ophangen. Als ik aan het plannen ben, word ik eraan herinnerd hoe graag ik met een schone lei begin. En hoe gaaf is het om te proberen alle puzzelstukjes in elkaar te passen om het kunstwerk van deze week te maken. Ik herinnerde me ook dat hoewel ik dit al meer dan tien jaar doe, ik geen ontwerpprofessional ben. Ik maak het gewoon praktisch. Cynthia maakt er een meesterwerk van. Daarvoor ben ik zeer dankbaar.

Een andere functie die ik al vele jaren vervul, is die van Advertising Sales and Marketing Coordinator. Ik heb het grote geluk dat Lenny nu in dienst is om deze rol te vervullen. Hij was een integraal onderdeel van de verkoop van de Taste of the Peaks-advertenties. Bekijk zijn bio op pagina 9. Lenny brengt elke dag humor in mijn e-mailinbox. Hij is buitengewoon grappig en plaatst dingen die me constant aan het lachen maken. Hij heeft goede relaties met het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Kijk naar Gilpin en Northwest Boulder County, en hij zal jullie allemaal ontmoeten terwijl we verder gaan.

Andere staffuncties die erg belangrijk zijn om onze operatie elke week soepel te laten verlopen, hebben geweldige redacteuren. Lynn en Sarah maken al jaren een ongelooflijk deel uit van het team. Lin redigeert eerst alle overheidsverhalen en enkele columns. Sarah maakt eerst aanpassingen aan alle anderen. Vervolgens maakte Lin een tweede bewerking van de hele krant (en een voorproefje van de pieken). Sarah maakt laatste bewerkingen aan het papier. Ik zweer dat deze twee commando’s elke komma-, punt- en interpunctiefout opvangen, plus grammaticale fouten, wijzigingen in AP-stijl en meer. Vervolgens maken Cynthia en ik alle resterende wijzigingen en drukken we uiteindelijk op “Verzenden” om erop te drukken. Dit is geen kleine taak. Het brengt ons elke week van donderdag tot woensdag. We werken de meeste weekenden en hebben niet veel dagen dat we niet online zijn, althans voor een tijdje. Ik ben dankbaar dat nu alles digitaal is en we in principe vanuit huis kunnen werken of vanaf de kantoorlocaties die we rond de top hebben om te pieken.

Ik ben Christopher Kelly en Omaira Acevedo dankbaar voor hun onvermoeibare werk tijdens de Top. Beiden zijn na een tijd parttime werken weer fulltime aan de slag gegaan. Elk draagt ​​​​elke week ongeveer een derde van het papier bij. Om nog maar te zwijgen van John Scarfe, die al tientallen jaren voor de krant werkt en bijdraagt ​​aan zowel Our Government Gilpin en Blackhawks als aan Coal Creek en Gilpin Features.

Ik ben Jimmy Lammers dankbaar voor zijn wekelijkse muziekcolumn en podcastbijdragen. en Dango Rose voor zijn werk bij het produceren van de podcast (Cynthia werkt hier ook aan). Aloric Davis is hier ook nog steeds achter de schermen met het bewerken van podcasts. en Mindy Leary voor haar berichtgeving over de brandweer en over Central City. Dave Gibson levert fantastische speelfilms en sportverhalen, Curt Halsted covert Gilpin Schools, Kirsten Springer covert zakelijke features en Kirk C. covert John MacKay, Frank Sanders en Amy Skinner. De vrijwilligers zijn Doug Armitage, Mark Cohen en Derek Ridgeley.

Ik ben elk lid van ons team dankbaar. Ik heb het al eerder gezegd en ik blijf het zeggen, en ik meen het: “The Mountain-Ear bestaat uit ongeveer 40 bijdragers per maand. Elke medewerker spreekt in een te grote haast. ’t draait niet effectief. Community-journalisten en lokale pers zijn welkom.”

Mijn stagiaires zijn geweldig en Cameron Thomason werkt aan topverhalen voor Gilpin (vanaf volgende week). Hayden Hardt Zeemann en Noah Turner werken aan de topverhalen van Nederland. We hebben ook Annika Marchecki en Andy Hammers. Ande beheert onze sociale media en Annika levert verhalen over thuisonderwijs en Coal Creek Canyon.

En we zouden dit allemaal niet kunnen doen zonder ons distributieteam. Terri Vernon verzorgt sinds afgelopen herfst de ontvangst en bezorging, evenals het taggen. Sarah Banker, Tanya Unger en Rick Rudstrom komen ook elke week bij ons om te taggen. Er is een heel team voor nodig om dit te realiseren en dit document bij u, de lezers, over te brengen.

Vanaf 3 april hebben we reguliere kantooruren in Central City (tot nu toe was de afspraak om al deze werknemersovergangen te omzeilen). We zullen ook onze nieuwe reclame- en marketingcoördinator aan boord hebben om regelmatige afspraken in te plannen. En in juni hebben we spreekuur in Nederland (momenteel ook alleen op afspraak i.v.m. onze beperkte ruimte). Het nieuwe kantoor wordt verbouwd en opgewaardeerd om een ​​mooie ruimte te creëren en u zult binnenkort spannend nieuws hebben over andere zakelijke ideeën.

Terwijl we ons voorbereiden om het eerste kwartaal af te sluiten met onze nieuwe eigendomsoverdracht, ben ik dankbaar voor verschillende dingen. Naast het geweldige personeel waarmee ik werk, ben ik dankbaar voor de financiële steun die de krant nu geeft, die ze zo hard nodig had. Na meer dan 16 jaar de krant op minimale schaal te hebben geleid, kan ik niet met woorden van troost zeggen dat ik een volledig gefinancierd budget heb om al deze vereiste functies te ondersteunen. Het financiert de drukkosten en vergoedingen die gepaard gaan met het runnen van een krant.

Er gebeuren hier spannende dingen, mensen. Kijk hoe we blijven groeien en veranderen om aan uw behoeften als lezers te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *