Nederlandse softbalsterren Alyssa Collazo en Daniel Richardson college slagen in de hitlijst – Port Arthur News

Nederland – Twee softbalsters in Nederland hebben donderdag intentieverklaringen getekend om hun carrière op hbo-niveau voort te zetten.

Omringd door familie, coaches, collega’s en vrienden van Nederland Softball, tekenden Alyssa Collazo en Daniel Richardson intentieverklaringen om te spelen. Colazo, die het derde honk en korte stop speelt voor Wonderland, zal softbal spelen bij Angelina College in Lufkin, terwijl Richardson, die het derde honk en sweeper speelt, buiten de staat zal spelen op Lyon College in Batesville, Arkansas.

“Het voelde echt goed”, zei Collazo over de handtekening. “Ik wacht hier al op sinds ik ongeveer 3 jaar oud was. Gewoon om college bal te spelen en eindelijk te tekenen, ik ben zo opgewonden om Angelina te hebben.”

Collazo zei dat ze leerde dat ze een kans had om op het volgende niveau te spelen toen ze de bal naar keuze begon te spelen in de achtste klas.

‘Ik werd steeds beter,’ zei ze. “De coaches beginnen interesse te tonen.”

Daniel Richardson verwachtte donderdag een intentieverklaring om softbal te spelen op Lyon College. Chris Moore / Nieuws

Richardson zei dat softbal spelen op de universiteit een kinderdroom was.

“Ik voelde dat ik de kans kreeg om op de universiteit te spelen rond mijn tweede jaar op de middelbare school”, zei ze. “Ik was competitiever in de geselecteerde softbalwedstrijd en had meer aandacht van de universiteit. Ik voelde me daardoor zelfverzekerder.”

Beide spelers noemen de wedstrijden tegen rivaliserende Port Niches-Groves als hun meest memorabele momenten in hun tijd voor Nederland.

“Ik was een enorme hit met PNG,” zei Richardson. Het was een goed gevoel. Het was 0-0 op de 2e7. Mijn schot scoorde onze loper op de tweede plaats om te winnen. Hij was geweldig. Ik was een van de jongste leden van het team. Hij gaf me meer vertrouwen.

READ  De BOT en de commissarissen bespreken de verkeersproblemen van Eldora in de zomer

De concurrerende games zijn intens, zei Collazo.

“Die wedstrijden tegen Papoea-Nieuw-Guinea waren de meest opwindende wedstrijden die ik ooit heb gespeeld”, zei ze. “Het maakte me nog meer verliefd op de game. De fans schreeuwden toen we de toneelstukken opvoerden. Het was precies dat moment.”

Beide meiden willen dit jaar hun spel verbeteren en hebben hoge verwachtingen van het team.

“Ik kijk er naar uit om mijn werk op persoonlijk vlak beter te doen”, aldus Richardson. “Het zou geweldig zijn om provinciaal kampioen te worden en naar de play-offs te gaan.”

Hun hoofdcoach, Will Mallet, zei dat hij trots was op zijn spelers.

“Ze hebben lange tijd keihard gewerkt”, zei hij. “Je ziet ze komen als junior studenten en je denkt dat ze wat talent hebben. Dan zie je ze ervoor werken en op de universiteit spelen. Ik geniet ervan om te zien hoe ze er trots op zijn en te weten dat ze het hebben.”

Mallet hoopt dat het evenement een zaadje zal planten in de hoofden van sommige jonge spelers om hard te werken om hun dromen waar te maken.

“We hebben veel spelers die afstuderen en dan zullen ze hier tijdens de zomer- of kerstvakantie zijn om te helpen,” zei hij. “We hebben een grote groep spelers die de spelers helpen. Ze herhalen het programma. Ik weet niet of dit overal gebeurt, maar het is een zegen. Ik ben hier al negen jaar en ik wil nergens anders zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *