Nederland U21 vs Georgië U21 Voorspelling en Wedden Tips

Nederland en Georgië sluiten dinsdag (27 juni) hun campagnes in de groepsfase van het UEFA EK Onder-21 2023 af.

Beide teams speelden hun laatste wedstrijden gelijk. Nederland deelde vrijdag de buit met een 1-1 gelijkspel met Portugal. Valencia-middenvelder Andre Almeida zette Portugal op voorsprong met een professionele finish in de 20e minuut voordat Ajax-spits Brian Broby gelijk maakte met nog 12 minuten te gaan.

Georgië deelde ondertussen de buit in een 2-2 gelijkspel tegen België, waarmee ze hun vastberadenheid toonden om terug te komen van een achterstand van twee doelpunten in de eerste helft. Maxime de Kuiper doorbrak de impasse in de 15e minuut voor de jonge duivels, voordat hij in de 38e minuut een redding wist om te zetten voor Argy Ramazani.

Georgië had een onstuimige steun achter zich, met meer dan 41.000 fans die keken (U-21 Euro record). Wisselspelers Georgi Tsishvili en Georgi Goiliashvili in de tweede helft vonden het net om de kruisvaarders te helpen hun tweede verrassingsscore van het toernooi te scoren.

Door het gelijkspel staat Georgië bovenaan in Groep A, na vier punten te hebben verzameld uit twee wedstrijden. Inmiddels staat Nederland met twee punten op de derde plaats.

Nederland U21 vs Georgië U21 Head-to-Head Matches en Kerncijfers

• Het wordt de derde ontmoeting tussen beide partijen. Ze waren gekoppeld aan de kwalificatiewedstrijden voor het UEFA EK Onder-21 kampioenschap 2015. Nederland claimde een 6-0 uitoverwinning, gevolgd door een 1-0 nederlaag thuis.
  • Georgië is vijf wedstrijden ongeslagen gebleven, met in vijf wedstrijden minder dan drie doelpunten.
  • Nederland speelde vijf van de laatste zes duels gelijk, waaronder de laatste vier.
  • Het Nederlands elftal heeft een recordreeks van 17 wedstrijden ongeslagen.
  • In vijf van de laatste zes duels van Nederland vielen minder dan drie doelpunten.
READ  Chelsea bereidt zich voor om Ajax-middenvelder Edson Alvarez . aan te bieden

Teken Nederland U21 vs Georgië U21

Georgië trotseerde de verwachtingen door op pole position te zitten om zich te kwalificeren als groepsleider in groep A. De gastheren hebben slechts één punt nodig om door te gaan naar de kwartfinales, maar bij een nederlaag kunnen ze ook doorgaan, afhankelijk van de resultaten elders.

Ondertussen is het voor Nederland een heel eenvoudig scenario. winnende en kwalificerende kwalificatie; Breng de resultaten in kaart en vertrouw er elders op. Bij verlies ligt Jong Oranje uitgeschakeld.

De tweevoudig titelwinnaars hebben blijk gegeven van een voorliefde voor gelijkspel, nadat ze hun laatste vier wedstrijden gelijk hadden gespeeld. De trend zou zich moeten voortzetten in een laagwaardige patstelling.

voorspelling: Nederland 1-1 Georgië