Nederland, Texas City eindigt met een Looping-overwinning in seizoensfinale – Port Arthur News

Nederland, Texas City eindigt met een scheve overwinning aan het einde van het seizoen

Geplaatst om 21:52 op vrijdag 4 november 2022

NEDERLAND – De Nederland Bulldogs zagen hun ‘postseason’-hoop vrijdagavond tot een einde komen, toen ze op seniorenavond een beslissing van 42-7 lieten vallen tegen het bezoekende Texas City Stingers.

Nederland (2-8, 2-5 in District 9-5A Divisie II) maakte vier keer een omzet, waaronder één op de eerste plaats, terwijl Texas City (6-4, 4-3) na slechts 32 seconden in de wedstrijd met 7-0 voorstond en keek nooit achterom.

“We hebben veel fouten gemaakt, dat kun je niet doen tegen een goed team”, zei bondscoach Monte Barrow. “Het is een teleurstellende manier om het seizoen af ​​te sluiten, maar je laatste wedstrijd zal een verlies zijn, tenzij je het staatskampioenschap wint.”

De gestage start begon toen de Bulldogs de openingstrap ophoestten, waardoor Texas City een kort veld kreeg.

Een paar plays later stootte Caleb Bell van de Stings het van een korte run om Texas City de leiding te geven en het keek nooit meer achterom.

READ  Bulldog-gewichtstraining is de eerste stappen van Nederland naar voetbalsucces - Port Arthur News

Texas City stond na een kwart met 21-0 voor en verhoogde hun voorsprong naar 35-0 in het tweede kwartaal voordat de Bulldogs op het bord kwamen met nog 57 seconden te gaan in de helft op een 8-yard touchdown gerund door Aidan Sunday. Carter Peletter voegde een PAT toe om de rust op 35-7 te brengen.

Nederland verbaasde Texas City door een aftrap te herstellen om de tweede helft te beginnen, maar de Bulldogs konden niet terugkomen.

Texas City was tevreden met het doden van de klok gedurende het grootste deel van de tweede helft en controleerde de bal gedurende 10:27 van de laatste 12 minuten. Bell scoorde twee touchdowns voor Texas City. Bell scoorde op series van 14 en 21 yards.

Hubert Thomas had 47 meeslepende werven om de aanval van Nederland te leiden. Bryson Bryant rende 33 meter.

“Ik ben trots op deze geweldige groep en alles wat ze hebben bereikt”, zei Barrow. “Niemand buiten ons zal weten hoeveel ze hebben gedaan en hoeveel ze hebben bereikt. We zullen buiten het seizoen weer in actie komen, we zullen flitsen en 2023 zal hier zijn.”

De wedstrijdbal gaat naar… Caleb Bell van Texas City, die zich haastte voor twee TD-runs. Voor Nederland, Hubert Thomas, die 47 yards op negen had, draagt.

Voer het spel uit… Clyde Broughton van Texas City kreeg een geweldige touchdown-run van 42 meter waarbij hij Josh Allen binnendrong en creëerde als een quarterback van Bills door aan het einde van het spel een verdediger over te slaan.

READ  Aanvoerder Ajax door doelpunten, thuis verrassend verloren van Twente | direct

Basisstatistieken… Nederland had vier ronden en slechts één rit die langer dan 3 minuten duurde.

Volgende… De Bulldogs beginnen plannen te maken voor het seizoen 2023 terwijl het Bulldog Stadium nog steeds wordt gerenoveerd.