Nederland en Duitsland leiden de halve finales van de herencompetitie op de Olympische Spelen

De wedstrijd van vandaag: Duitsland versus India

India heeft sindsdien niet meer in een hockeywedstrijd om de gouden medaille gespeeld Olympische Spelen Moskou 1980Ze hadden geen andere keus dan deze reeks dinsdag af te sluiten met een overwinning op Duitsland.

kapitein Harmanpreet Singh Zijn ploeg kende een perfecte start en scoorde uit een strafschop in de eerste periode, waardoor India op voorsprong kwam.

Maar de Indiase verdediging wankelde in de tweede helft, resulterend in twee hoekschoppen en één strafschop. Gonzalo Bayat De eerste strafschop voor Duitsland werd even omgezet Christoffel Rohr Hij profiteerde optimaal van de strafschop.

Na een 2-1 achterstand tegen Duitsland lanceerde India een felle tegenaanval op het Duitse doel. Na vele mislukte pogingen, Sukhjeet Singh Hij vond zijn weg naar het net van de tegenstander en maakte uit een strafschop de score gelijk.

In de vierde periode stond het allemaal op het spel, toen beide ploegen de aanval voortzetten. Marco Meltkau Uiteindelijk scoorde hij in de 54e minuut en scoorde daarmee het beslissende doelpunt dat zijn team naar de gouden medaille-finale stuurde.

“Het is een ongelooflijk gevoel. Geweldige fans, van beide kanten, India en Duitsland”, zei Meltkau.

“Het is mijn eerste keer dat ik aan de Olympische Spelen deelneem [an] “Een geweldig gevoel. Nu is het spelen in de finale nog leuker.”

Duitsland zal het tegen Nederland opnemen om de gouden medaille Donderdag 8 augustus.

READ  Ik liet zien! Hoe Newcastle United eruit zou kunnen zien als de transfergeruchten in januari waar zijn - inclusief toevoegingen van Manchester United, Liverpool en Everton