Mooie toekomst – Evan Whitehead in Nederland betuttelt om de beste te zijn die het kan zijn – Port Arthur News

Nederland – Of het nu op het veld is of in de klas, Evan Whitehead, een ouderling in Nederland, streeft naar perfectie.

De triatleet balanceert atletiek en academici om de letters in voetbal, baan en voetbal te evenaren, allemaal met behoud van een 4.0 GPA (4.25 gewogen) en staat op de negende plaats in zijn klasse.

Whiteheads verlangen naar academische excellentie komt van zijn ouders.

Ze hebben lang de eerste prioriteit behaald.

“Het is veel meer dan alleen een nummer,” zei Whitehead. “Het laat zien hoeveel ik erin heb gestoken om op dit punt te komen. Je kunt dat overal op toepassen. Je kunt dat toepassen op sport of om een ​​baan te krijgen. Ik wil gewoon gedisciplineerd zijn en hard werken. Als ik maar mijn best doe. , daar zijn ze blij mee. “

Toen Whitehead jong was, bleef zijn moeder, die nu een tweede klas leraar is op de Helena Park Elementary School, thuis om ervoor te zorgen dat hij en zijn jongere zus bereid waren om het schooldistrict binnen te gaan met strenge lesregels.

‘Mijn vader maakte overuren zodat mijn moeder het kon doen,’ zei Whitehead. “Ze zijn vanaf het begin erg toegewijd geweest.

“Ik geloof dat er in de tweede klas een examen is dat helpt bij het identificeren van hoogbegaafde en getalenteerde studenten en ik ben geselecteerd voor dit programma.”

De aanvrager volgt nu ook les in AP en Gezamenlijke Registratie.

Hij zei: “Ik doe dit sinds mijn eerste jaar.” “De hele school zat ik in pre-AP klassen en met onderscheiding.”

READ  'Welkom To Nederland' nog te regelen - Port Arthur News

Whitehead beslist tussen inschrijving aan Lamar University en Stephen F Austin State University.

Hij zei: “Ik weet nog niet zeker naar wie ik ga.” “Het hangt af van het beursgeld, maar ik neig naar SFA.”

Hij wil een afstudeerrichting biologie en een minor bedrijfskunde.

“Ik weet nog niet precies wat ik wil doen,” zei Whitehead, “maar dit is mijn fundament.” ‘Vandaag keek ik naar geneeskunde. Daarvoor keek ik naar tandheelkunde.’

Nummer 12, Evan Whitehead, bemoeit zich met 22-21 nederlaag van Nederland tegen Port Niches Groves in Bulldog Stadium, 23 oktober 2020 (IC Murrell / The News)

Hoewel de medische wereld de interesse van Whitehead wekt, houdt hij ook van geschiedenis.

Hij voegde eraan toe dat teruggaan naar het verleden en leren van fouten leuk is. De geschiedenis herhaalt zich vaak.

Het balanceren van academici en atletiek is de tweede natuur van de Bulldogs.

“Ik doe al heel lang verschillende sporten. Ik doe dit mijn hele leven.” “Ik heb het gevoel dat ik het kan nemen en ermee kan gaan.”

Zijn coaches houden ook van de manier waarop hij zijn tijd beheert.

Voetbalcoach Keith Barrow voegde eraan toe dat niet veel studenten zoals Whitehead zijn

Zijn karakter is hetzelfde op het voetbalveld en in de klas.

“Het is erg competitief”, zei Barrow. “Ik denk dat hij zich aan een hogere norm houdt. Hij is vastbesloten om beter werk te leveren op het voetbalveld, het voetbalveld en in de klas. Het is zo gaaf. Veel kinderen zijn blij met goede cijfers, maar ze willen niet. Hij.”

READ  Maart-Nearland nachthemel - oorberg

Barrow houdt van Whiteheads focus, omdat hij weet dat er momenten zijn waarop hij andere dingen kan doen, zoals naar een basketbalwedstrijd gaan.

‘Het is er niet,’ zei Barrow. ‘Hij studeert thuis. Hij offert veel tijd op om hem in de academische wereld te krijgen. Hij besteedt zijn tijd verstandig.’

Whitehead zei dat timemanagement de sleutel tot zijn succes is.

“Ik probeer altijd mijn efficiëntie op school te verhogen”, zei hij. “Ik probeer al mijn schoolwerk af te krijgen terwijl ik op school ben, dus ik hoef niet hetzelfde te doen als ik thuiskom.”

Als hij geen playbooks of studieboeken bestudeert, ontspant Whitehead zich graag door samen met vrienden videogames te spelen.

Voor velen zal de droom om bekroond te worden met een sportieve prestatie een topprioriteit zijn. Whitehead houdt van sport, maar begrijpt dat het venster voor sportieve prestaties eerder vroeg dan laat sluit.

Hij zei: “Het goed doen in de klas is voor mij het hoogste.” “Dit gebruikt je hersens. Je doet het op de baan, maar het is atletischer. Op een dag zul je dat niet kunnen gebruiken, maar je kunt altijd je hersens gebruiken. Je moet voor je geest zorgen om op zijn best te zijn. beste. De prestaties die daaruit voortkomen, zijn wat hoger voor mij. “”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *