Michigan State verslaat Indiana met 4-2 in Big Teen

East Lansing, Michigan – Student Selena Ricardo (Downington, Pennsylvania / Downington West) Hij scoorde twee doelpunten en Michigan State voegde er nog twee toe in de tweede helft toen de achtste geplaatste Spartanen het negende zaad Indiana met 4-2 versloegen in de eerste ronde van het Big Teen Championship op Dr. Christine Grant Field in Iowa City. Iowa op dinsdagmiddag.

Michigan State kwalificeert zich voor de tweede ronde van de Big Ten en treft op woensdag 21 april (middag) nr. 1 zaad Michigan. De game wordt live uitgezonden op het BTN-kanaal.

De overwinning snijdt een reeks van 11-game lost streak af voor de Spartanen, die verbeterden naar 2-13 in het algemeen. Indiana rondt zijn seizoen 1-14 af.

“Ik was erg blij met de manier waarop hij naar buiten ging en ons aanviel, en het allerbelangrijkste: we hebben ons best gedaan”, zei de coach. Helen Knoll Hij zei. “Met dank aan Indiana, ze stopten niet en bleven ons uitdagen, maar we waren in staat om een ​​aantal kansen te creëren en te verzilveren, iets wat we vorige week niet tegen hen hebben gedaan.

“We hebben morgen een uitdaging tegen Michigan, een heel goed team en onze competitiekampioen, maar deze uitdagingen zijn geweldige kansen voor ons jonge team en daar zijn we enthousiast over.”

Ricardo kreeg laat in het eerste kwart dingen voor elkaar met de Spartanen met een strafschop. Een eerste schot in de 14e minuut van het tweede jaar Meryl Hansen (Maastricht, Nederland / Elzendaal College Boxmeer) Maar de drift kaatste terug naar Ricardo, die om 13:12 vanaf 10 voet aan de linkerkant scoorde en MSU een 1-0 voorsprong opleverde.

READ  Verbeterde versie van Raji: een oud epos dat raytracing en Indiase voice-over toevoegt

Ricardo voegde het tweede doelpunt toe in de 24e minuut, na een strafschop een schot van een studente Emma O’Neill (Hummelstown, Pennsylvania / Lower Dauphin) Gered, maar strafschop. Ricardo scoorde om 23:58 en bezorgde Spartanen een 2-0 voorsprong.

Indiana sneed de voorsprong in de eerste helft in de 38e minuut, maar de Spartanen verspilden weinig tijd om de voorsprong naar twee doelpunten te duwen. Na een strafschop een eerste schot van de junior Isa van der Wiig (Nardin, Nederland / Sint Ventus College) Twee anderen van Hansen werden gestopt, maar Hansen pakte de losse bal voor de kooi bij haar derde poging en scoorde om 39:35 om 3-1 te scoren.

Strafschop van de grote Meredith Ross (Berwin, Pennsylvania / Constuja) MSU gaf 4 op 1 voorsprong.

Hoosiers sneed de stand in het vierde kwartaal terug naar 4-2, maar dat kwam het dichtst bij de ontluikende doelman Jade Arundel (County Kildare, Ierland / Kings Hospital) Hij stopte verschillende keren en sloot de dag af met vijf saves.

MSU scoorde vier doelpunten in het seizoen en had 20 topschoten van het seizoen. Spartanen versloegen Indiana met 20-13 en hadden een 8-6 voorsprong op strafschoppen.