Junior Dana Fine neemt op 11 februari deel aan de ISU Classic in het Lied Sports Center in Ames, Iowa. Feyen eindigde als zesde in reeks twee van de 5000 meter bij de vrouwen, met een persoonlijk record van 16:06.26.

De afstandsteams van Cyclones voor heren en dames maakten vrijdag de reis naar de Stanford Invitational om hun buitenseizoen voort te zetten.

Atleten uit de staat Iowa streden sterk over de hele linie en vestigden een nieuw persoonlijk record en schreven geschiedenis voor de Hurricanes.

Orkaanmannen domineren op 1.500 meter

De mannen van de staat Iowa hebben drie lopers gestuurd om deel te nemen aan de 1.500 meter sprint.

Junior Ezekiel Rupp eindigde met een tijd van 3:40.96 en leidde de sparstraat-Plaats het einde in het tweede deel. Zijn tijd was goed genoeg om op de 1.500 meter sprint de achtste plaats aller tijden in de geschiedenis van Iowa te behalen.

Senior Chad Johnson liep naar viery-Eindig in de eerste sectie met een tijd van 3:43.52.

In Divisie III liep eerstejaars Emanuele Galdino naar de zevende plaats Hij finishte in een tijd van 3:49.09.

Eerstejaars Ashlyn Kinney was de enige Iowa-vrouw die deelnam aan de 1.500 meter. Bij haar buitendebuut liep Keeney een uitstekende sprint met een klok van 4:24.11. De prestatie was goed genoeg om haar tweede plaats in haar heat te behalen, en ook bijna 10e in de geschiedenis van Iowa, minder dan twee seconden minder dan dat.

PR ligt op 5000 meter

De mannen stuurden vier lopers om deel te nemen aan de 5.000 meter race.

READ  Transfer nieuws: Bayer Leverkusen heeft de jonge Nederlandse rechtsback gecontracteerd van Celtic

In Divisie III eindigde eerstejaars Rodgers Rotich met een tijd van 13:53.82 bij zijn buitendebuut en eindigde daarmee in het FIFA Wereldrecord.j Zet het in de hitte.

Kelvin Bungei presteerde geweldig in sectie twee. Zijn tijd van 13:52.57 verloor 28 seconden van zijn vorige record en was goed genoeg voor 12j Zet het in de hitte.

In Divisie I liep Junior Gable Siberda een 13:40.04, slechts 34 seconden te kort om door te breken naar de 10e hoogste in de geschiedenis van Iowa State. Hij zette de tijd op 13j In de hitte.

Er was weer een geweldige prestatie in Division One. Senior Titus Winders racete naar een nieuwe PR-tijd van 13:50.05 en eindigde als 19e.j plaats.

De vrouwen stuurden drie lopers om deel te nemen aan de 5.000 meter race.

Brenna Cohoon was de eerste die deelnam aan de 5000m. Ze liep naar een nieuw PR van 16:35.01, ruim zeven seconden sneller dan haar vorige beste tijd. Het optreden leverde haar een 12 opj plaats in het vierde deel.

Later op de avond liep Dana Feyen een PR van 15:58.33, waarmee ze haar vorige beste tijd ruimschoots overtrof. De voorstelling was goed genoeg voor zeven personenj Plaats het tweede deel, evenals het vijfdej Snelste tijd op de 5.000 meter in de geschiedenis van Iowa.

In het laatste deel van de 5000 meter zette Cailie Logue een nieuwe PR-tijd neer van 15:36.40, bijna vier seconden sneller dan haar vorige record. Deze prestatie resulteerde in een vijfde plaats Afwerking in Divisie I, evenals het verbeteren van hun # 3-positie in de geschiedenis van Iowa.

READ  De 8-game inning ontbrandt de softbalzege van Central

Hurricanes eindigen sterk in steeplechases met een lengte van 3.000 meter

Twee Hurricane-vrouwen namen deel aan de 3.000 meter steeplechase.

Keke Connell liep naar een PR-tijd van 10:21.41, wat meer dan 17 seconden sneller was dan haar vorige record. Op dat moment verhuisde Connell naar vierj Plaats alle tijden in de geschiedenis van Iowa. Haar prestatie kwam ook met een tweede plaats in haar reeks, slechts 0,3 seconden minder dan de eerste plaats.

Bij het betreden van de wedstrijd werd Janet Kraft derde in de staatsrecords van Iowa voor de 3000 meter steeplechase, maar ze wist nog steeds een nieuw PR neer te zetten van 10: 07.70. Die tijd was goed voor de zesde plaats Het eindigde in Divisie I en bevestigde zijn plaats op de derde plaats in de geschiedenis van Iowa.

Na de Stanford Invitational en de Texas Relays waar veldatleten en sprinters op zaterdag eindigen, komen de Hurricanes op 7 april weer in actie. in Pella, Iowa, voor de Nederlandse Calling.