Het Megan Doe State Championship in Nederland gaat volgend jaar verder na het einde van het indrukwekkende postseason-seizoen – Port Arthur News

De Nederlandse tennisser Megan Doe haalde het UIL 5A State Championship voordat hij vrijdag in twee sets viel.

De Rica versloeg Nagai van Frisco Centennial donderdagmiddag met 6-1, 6-4 in de halve finales.

Viel je met 6-1, 6-4 in de finale.

Haar coach Jorge Lopez zei dat hij trots was op de manier waarop de jonge speler was.

“Ik vind het een geweldige prestatie”, zei Lopez. “Het is gewoon jong en heeft nog een kans. We hebben alles goed gedaan in de wedstrijd. Ik denk dat het verbeterd is, zelfs van Regionals. Ik denk dat ze een kans had om de wedstrijd te winnen … (donderdag) ze speelde goed. Ze vocht en vochten. In de eerste set van … De tweede game speelde je het beste wat ik je zag spelen. Je speelde verbazingwekkend. Over het algemeen denk ik dat het een goed toernooi was. ‘

Du zei dat ze verbaasd was hoe succesvol het was.

‘Het was echt schokkend’, zei ze. “Ik had niet verwacht dat ik iets zou krijgen. Ik heb mijn best gedaan en de finale gehaald … ik denk dat dat me veel motivatie zal geven voor het komende jaar. Ik weet waar ik aan moet werken en wat ik moet doen. m mezelf aan het pushen. Ik heb hogere verwachtingen voor het resultaat van volgend jaar. “

Du zei dat de finale van vrijdag fysiek moeilijk was.

“Ik had de dag ervoor twee heel moeilijke wedstrijden, maar ik ging erheen en speelde mijn best”, zei ze. “Helaas is het me niet gelukt.”

READ  Inburgeren met Nederlands Nieuws: Negen Nederlandse plekken die niet in Nederland liggen

Lopez zei dat Du stuiptrekkend was voor de wedstrijd.

“In de ochtend was haar energie laag”, zei Lopez. Ze was nog steeds krampachtig sinds de dag ervoor. Naarmate de wedstrijd vorderde, kon ze ontspannen en beter spelen. Tegen die tijd was het te laat. Het andere meisje kreeg veel zelfvertrouwen. Het andere meisje was ook een heel goede speler . Ze speelde op een hoog niveau. Ze ging. Bij elk schot. “

In het regionale kampioenschap versloeg De Cristal Zoo No. 1 van Austin Lasa. Lopez zei dat de wedstrijd bijna vier uur duurde. Heeft ze met 6-4, 4-6, 7-6 gewonnen?

Lopez zei: “Ik weet wat Megan kan doen.” ‘Ik weet dat ze de staat kan winnen. Ik denk dat dat haar zal helpen beter te worden. Dat zal de reden zijn voor haar verlies. Zo denken we erover.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *