FIH Pro League: India gaat met 1-4 naar Nederland

India verloor woensdag in Eindhoven met 4-1 van Nederland in hun FIH Pro League-duel.

Schipper Harmanpreet Singh zette India in de 11e minuut vanaf elf meter op voorsprong. Het was tevens zijn zeventiende treffer van het seizoen.

Maar de gastheren kwamen sterk terug in het tweede kwart toen Pepin Renga een volley ontving en vakkundig de gelijkmaker scoorde in de 17e minuut.

Daarna zette Boris Burckhardt Nederland in de 40e minuut vanaf de strafschopstip op voorsprong voordat Doku Telgenkamp een minuut later de voorsprong uitbreidde.

MEER: Protest van worstelaars opgeschort na ontmoeting met minister van Sport

India kreeg opnieuw een klap toen Mandeep Singh een groene kaart kreeg en van het veld werd gestuurd, waardoor de ploeg terugliep tot 10 man.

India had in het laatste kwart terug kunnen komen na twee strafschoppen, maar slaagde er niet in zich te bekeren. Telgenkamp besliste in de 58e minuut het lot van de wedstrijd met zijn tweede doelpunt in de wedstrijd.

Wanneer speelt het volgende Indiase hockeyteam?

India ontmoet vervolgens Argentinië op 8 juni voordat het op 10 juni opnieuw tegen Nederland en op 11 juni tegen Argentinië speelt in de FIH Professional League.

Hoe kijk je naar India in de FIH Pro League?

Wedstrijden zijn live te volgen op Star Sports First, Star Sports Select SD en HD. Het kan ook live worden gestreamd op Fancode.

8 juni: India Vs Argentina at 2030 IST watch zal live zijn op SS First + Select 2SD + HD.

10 juni: India vs Holland om 2100 GMT zal live zijn op SS First + Select 2SD + HD.

READ  Danjoma: De ster uit Bournemouth overweegt om Nigeria vanuit Nederland te verhuizen

11 juni: India versus Argentinië om 2100 IST zal live zijn op SS First + Select 2SD + HD.

meer: De nieuwste sportweddenschappen en noteringen