FIH Pro League: Het houdt de wedstrijden van andere teams nauwlettend in de gaten, zegt de Indiase middenvelder Summit

Summit, de middenvelder van het Indiase herenhockeyteam, zei dat het nationale team de lopende FIH Pro League-wedstrijden nauwlettend in de gaten hield. Hij zei dat ze de speelstijl en structuur van het andere team analyseren voor gebruik tijdens hun trainingssessies.

“We hebben de teams die momenteel Pro League-wedstrijden spelen nauwlettend gevolgd. We analyseren hun gameplay en structuur voor gebruik tijdens onze trainingssessies. We creëren dezelfde wedstrijdscenario’s of gebruiken een specifieke teamstructuur tijdens onze stages”, aldus Summit, die dat wel heeft gedaan. speelde 66 wedstrijden voor het nationale team, echt effectief, en we proberen er het maximale uit te halen. “

De 24-jarige middenvelder kreeg de kans om voor India te spelen tijdens zijn recente tournee door Argentinië. Hij speelde zijn eerste competitie op hoog niveau sinds de Indian League-wedstrijden tegen Nederland in januari 2020.

Over terugkeer na een lange onderbreking gesproken, Summit zei: “Ik was aanvankelijk een beetje nerveus omdat ik na een lange tijd speelde. Maar tegelijkertijd was ik erg opgewonden om weer in het team te zijn en tegen Argentijnen te spelen. Olympisch kampioen.”

“Ik liep een polsblessure op tijdens de FIH Series Finals in Bhubaneswar in 2019, dus ik was bijna zes maanden out. Na herstel kreeg ik de kans om te spelen tijdens onze Pro League-wedstrijden tegen Nederland in Bhubaneswar in januari 2020, maar eerlijk gezegd , Het voelde niet alsof ik weer in de selectie zat. Daarna hadden we niet veel concurrentie vanwege de COVID-19 pandemische gevallen.

“Toen waren er in het begin gemengde gevoelens tijdens de rondreis door Argentinië, maar ik ben blij met de kans en ik voel dat ik het goed heb gedaan.”

READ  Het WK in Qatar: Duitsland, Noorwegen en Nederland spreken hun bezorgdheid over de mensenrechten uit | voetbal nieuws

We zijn op schema voor de Olympische Spelen: Summit

Summit zei over fastfood van de tour door Argentinië: “De resultaten van de laatste ronde geven aan dat we op de goede weg zijn voor de Olympische Spelen. Ik denk echter dat we onze aanval nog verder kunnen verbeteren. We moeten aanvalshockey spelen en proberen om de kansen die we krijgen in de drie minuten of zo te verschuiven. “De eerste vijf van de wedstrijd om vroeg te profiteren van leads. Als ik de Europese Tour en Argentinië vergelijk, voel ik dat er een voortdurende verbetering is, en we werken er hard aan om dat vast te houden consistentie. Ook op persoonlijk vlak denk ik dat ik aanvallend hockey kan spelen. Er is nog veel meer. Om mijn aanvallende vaardigheden te verbeteren, geef ik het 100%. “

Nu de Olympische Spelen in aantocht zijn, voelt Summit dat er een uitstekende sfeer rond het team hangt, en iedereen is enthousiast over het vierjaarlijkse evenement.

“Er hangt een geweldige sfeer rondom het team. Iedereen is enthousiast over de Olympische Spelen. We staan ​​te popelen om te presteren en alles te geven wat we hebben voor onze grootste droom, de Olympische Spelen,” voegde hij eraan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *