Euro 2024, Frankrijk en Nederland naar de volgende ronde

Het was een moeilijke avond, maar toch positief in termen van het resultaat voor het merendeel van de Rossoneri-ploeg die bij de wedstrijd betrokken was Nationale teams. Veel van onze spelers waren aan het werk Europees Kampioenschap Dinsdag.

Maignan En Hernández De volledige wedstrijd werd gespeeld Frankrijk speelde 1-1 gelijk met Polen, dat het Franse team kwalificeerde voor de knock-outfase, maar als tweede eindigde in Groep Vier met vijf punten. De strafschop van Lewandowski werd aanvankelijk gered door Mike, maar werd hersteld en gescoord in de tweede ronde. Vanaf het uur was er ook speeltijd voor Dortmund Jiro. In dezelfde groep, Reenders Speel 65 minuten Nederland versloeg met 3-2 van OostenrijkEen onverwachte nederlaag in Berlijn, maar het maakt Oranje toch tot een van de beste derde geplaatste ploegen (vier punten).

In groep C echter Jović Aan het begin van de tweede helft kwam hij echter als invaller in het veld Servië Het kan niet groter zijn dan A 0-0 gelijkspel vs Denemarken, stond op de laatste plaats in de ranglijst (twee punten) en werd daarom uitgeschakeld. De loting in München bracht een glimlach in ons hart Kier Desondanks eindigde de ploeg die nog op de bank zat als tweede (drie punten) en plaatste zich voor de achtste finales, waar het gastheer Duitsland zal ontmoeten.