Duitsland sloeg vijf om Europees kampioen Italië te vernederen; Hongarije verliest van Engeland – Nations League-ronde | voetbal nieuws

Europees kampioen Italië beleefde een vernederende nacht in Mönchengladbach en verloor met 5-2 van Duitsland in de UEFA National League.

Joshua Kimmich begon na 10 minuten te scoren uit een strafschop van Ilkay Gundogan, een poging van Thomas Muller en een snelle tweehonkslag van Chelsea-speler Timo Werner. De Italiaanse troost kwam van Wilfried Gonto en Alessandro Bastoni.

Engeland viel tegen Molino door een ongelukkige 4-0 nederlaag tegen Hongarije.

De dubbele en late inspanningen van Roland Sly door Zolt Nagy en Daniel Gazdag leidden ertoe dat het team van Gareth Southgate Three Lions hun vierde wedstrijd verloor zonder overwinning in Groep A3 van de competitie.

Om de pijn van de gastheren nog groter te maken, werd verdediger John Stones acht minuten voor tijd van het veld gestuurd voor een tweede te boeken overtreding.

De resultaten zetten Hongarije bovenaan de groep, één punt achter Duitsland en twee punten voorsprong op Italië, met Engeland drie punten achter onderaan.

Memphis Depay blessuretijdwinnaar scoorde als Holland geweigerd Wales De partij die dacht dat hij een gelijkspel in Rotterdam pakte.

Doelpunten van Noah Lange en Cody Jako bezorgden Oranje binnen 23 minuten een 2-0 voorsprong, maar kort daarna verkleinde Brennan Johnson het verschil in de A4-wedstrijd.

Een penalty van Gareth Bale zorgde na 90 minuten voor de gelijkmaker met 2-2, maar er was nog tijd genoeg voor Depay om het laatste woord te hebben.

Zag de andere wedstrijd in de groep België kom hierheen Polen 1-0 in Warschau met een doelpunt in de 16e minuut van Michy Batshuayi.

READ  Nederlandse dubbeltennisser Roger test positief op COVID-19

Schotland Kwam van achter om te winnen Armenië 4-1 in de Groep B1-bijeenkomst in Jerevan.

Vahan Peshakhshian maakte een goede start voor de gastheren, maar Schotland draaide het duel om met een Stuart Armstrong-double.

John McGinn en Che Adams voegden na rust toe aan de score en maakten Armenië af met 10 man nadat Arman Hovhannisyan van het veld was gestuurd.

De republiek Ierland Groepsleiders contract Oekraïne Een 1-1 gelijkspel in Lodz.

Nathan Collins zette Ierland voor het halfuur op voorsprong, want Artem Duvbek maakte aan het begin van de tweede helft gelijk.

Edin Dzeko scoorde twee doelpunten bovenaan Groep B3 Bosnië-Herzegovina Kwam van 2-1 om te winnen Finland 3-2 in Zenica, terwijl Stefan Mugosa een hattrick sloeg om het te raken de zwarte berg met 3-0 winnen Roemenië.

Kan Ayhan en Hakan Calhanoglu scoorden twee doelpunten kalkoen Ze hielden hun 100 procent record in Groep C1 met een 2-0 overwinning Litouwen, Terwijl Luxemburg en de Faeröer Speel met een 2-2 gelijkspel.

In Groep D1 scoorde Vladislavs Gutkowskis beide doelpunten als Letland kom hierheen Liechtenstein 2-0 en Moldavië winnen Andorra 2-1.