Donnie Van de Beek scoort voor Nederland

Donnie van de Beek’s gebrek aan voetbal bij Manchester United en zijn recente blessure zorgden ervoor dat hij aan de rand van de Nederlandse ploeg kwam te staan.

Van de Beek moest wachten op de derde wedstrijd van Nederland in de interlandpauze om indruk te maken.

Hij scoorde het zesde doelpunt voor zijn team in een 7-0 overwinning op Gibraltar.

Van de Beek had slechts acht minuten nodig om op het scoreblad te komen nadat hij laat in de tweede helft kwam.

Het doelpunt was een relatief direct schot van dichtbij, maar de belangrijkste factor was dat Van de Beek op het juiste moment op de juiste plek was om te scoren.

(Foto door ANP Sport via Getty Images)

De batch die hij nodig heeft

Van de Beek speelde een centrale aanvallende rol als vervanger van voormalig Ajax-teamgenoot Davy Classen.

Dit was het derde interlanddoelpunt van Van de Beek, na eerdere treffers tegen Italië en Spanje.

Van de Beek leverde een goede bijdrage in zijn laatste wedstrijd voor United voor rust, met een sexy pop om te spelen voor Mason Greenwood om te scoren tegen Leicester.

De rest van zijn optreden vergde wat werk, maar het is belangrijk om te onthouden dat Van de Beek nog 23 jaar is en regelmatig speeltijd nodig heeft.

Scoren tegen Gibraltar is op zich geen enorme prestatie, maar wat het wel doet, is zijn zelfvertrouwen vergroten.

Van de Beek moet met een beetje extra veerkracht terugkeren naar United.

Scoren vanaf de bank zou hem ook helpen, aangezien dit in de nabije toekomst zijn rol bij United zou kunnen zijn.

READ  Nederland vs Oostenrijk live! Stream vandaag nog de wedstrijd van Euro 2024 en het laatste teamnieuws, opstellingen, tv en voorspellingen

Er is mentaal enige vaardigheid om van de bank af te komen om van spel te wisselen, zoals Solskjaer zelf getuigt.

Als Van de Beek erin slaagt om zich te bewijzen als een super kleine speler, dan zal dat in ieder geval op korte termijn zijn waarde bij United tussen nu en het einde van het seizoen verhogen en hem in staat stellen om het hoofd te bieden aan een sterke euro. 2021.

Heeft u ons iets te vertellen over dit artikel?