Destiny 2 seizoen van diepte helpt me niet

Ga naar Destiny 2’s diepte seizoenIk waardeerde het seizoen dat eruit zag alsof het minder uitdagend zou worden, van het niet verhogen van de energielimiet tot een lossere opstelling. En jagen! Maar na een week of zo in het hoogseizoen, ben ik al over de wittebroodswekenperiode heen, die meestal anderhalve maand duurt, en ik moet zeggen, ik ben niet… Ik hou van dingen deze keer.

Waarom? Nou, ik zal elk stuk doornemen:

het verhaal – Ik weet niet wat ik verwachtte toen we terugkeerden naar Titan om Sloane te zoeken, maar zij communiceerde niet telepathisch met de grote methaanoceaanworm in één zin per week. Hoewel ik er zeker van ben dat dit uiteindelijk tot belangrijke informatie kan leiden, ben ik niet echt elke week bezig met de nieuwe zin, en Saint probeert ook niet teder Sloane zover te krijgen dat hij opengaat over het trauma van een jaar lang door Xivu Arath gestalkt te zijn of zo geleden. Misschien wordt het nog beter, maar tot nu toe lijkt dat verre van het geval.

extractie – Dit… klinkt als een van de slechtste seizoensactiviteiten die Destiny in lange tijd heeft gedaan. Hoewel het altijd moeilijk is om de activiteiten van zes mensen in balans te houden en ervoor te zorgen dat iedereen genoeg te doen heeft, zijn vijanden hier uiterst zeldzaam en zijn de doelstellingen vaak vreemd lang, zoals een saaiere versie van Menagerie, ondanks het vergelijkbare formaat. Het voelt vaak alsof je maar tien minuten in een lange rij zit tot je bij je baas bent, wat in feite ook zo is We zijn Zeer goede gevechten, maar niets daarvoor zou op afstand meeslepend zijn.

READ  Een ander merk voor slimme apparaten van Amazon is verdacht verdwenen: Choetech

Diepe duik – Ik hou meer van Deep Dives dan van Salvage, maar ik weet niet zeker of ik ze in het algemeen leuk vind. Deze week hebben we een nieuwe “diepte” toegevoegd aan “diepe duiken”. Er is zeker meer uitdaging dan Salvage, en meer exotische vijanden voor drie mensen minder om te spelen. Maar de “diepere” duik van deze week duurde nog eens vijf minuten om beloningen te krijgen die nauwelijks beter waren dan de originele race. Er zijn een paar minigames om je niveaubeloningen te verhogen terwijl je speelt, maar ook om dieper te gaan, maar aangezien je met stille willekeur speelt, weet bijna niemand hoe / stemt ermee in om dat te activeren. Goede activiteit, raar beloningssysteem.

sluier zoektocht – Kijk, je zou me niet overtuigen dat dit niet haastig in elkaar is gezet om zorgen over The Veil for Lightfall weg te nemen. Het was een enkele missie met bestaande middelen, en nu lijkt het een wekelijks radio-item te zijn waar je uploadt en op een knop drukt. Kennis kan uiteindelijk nuttig zijn, maar het is helemaal geen echte “belangrijke” string in de traditionele zin.

Langzame plakjes – Knock-out seizoen. Kijk, ik begrijp dat ze iets unieks met water wilden doen, maar ik kan niet geloven dat ze alle bewegingsmogelijkheden hebben verwijderd en je de luchtbellen van Sonic the Hedgehog hebben laten vangen. Het is logisch vanuit het perspectief van de omgeving, maar het is gewoon een slechte gameplay. Ik zou veel onder water vechten alsof we in de ruimte vechten met verschillende geluiden en fysica, met een handzwaaiende uitleg over hoe Drifter-technologie ons in staat stelt dit te doen en Taken hoeft niet te ademen of zoiets. Traagheid strekt zich ook uit tot halve doelen in Salvage en Deep Dives, waarbij zware kernen over de kaart worden vervoerd. Ja, je kunt melee springen om sneller te gaan, maar dat is dom, en het voelt hoe dan ook niet goed.

READ  Pokimane explodeert Twitch over "Hot Tub" -streams

vissen – Ik wilde dat de jacht cool was, en de jacht niet zo geweldig. Hoewel het gekoppeld is aan daadwerkelijke buitbeloningen, constante onderbrekingen door openbare evenementen en iets van 1% in de beste oneven visdropsnelheid, is dit trouwens tijdrovend om een ​​paar beloningen te krijgen. Ik denk dat het goed is om een ​​pauze te nemen, maar het is slecht om 20 minuten in een sessie door te brengen met 70 blauwgroene vissen die je 800 keer knipperen. Ik realiseer me dat het moeilijk is om een ​​”gemakkelijke” activiteit in evenwicht te brengen met daadwerkelijke beloningen, maar daar heb ik geen tijd voor, afhankelijk van hoeveel investeringen er nodig zijn om iets merkbaars te krijgen en hoe halfslachtig het is om daar te komen.

Het beste deel van het seizoen qua gameplay, verhaal en buit? de kerker. Behalve hier kwamen we de “kerker maakt eigenlijk geen deel uit van het seizoen” probleem tegen, aangezien Bungie deze apart verkocht, ondanks het feit dat het verhaal en de buit direct gekoppeld zijn aan het seizoen waarin het begint. Killer (walvis) alien, homerun, stemwerk en omgevingsontwerp. Maar ja, technisch gezien volledig los van het seizoen.

Misschien zullen mijn indrukken in de loop van de tijd verbeteren, maar op dit moment heb ik er geen zin in. En met Diablo 4 over twee dagen weet ik niet zeker hoeveel tijd ik in het diepe zal doorbrengen.

Volg mij op TwitterEn YouTubeEn Facebook En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *