De zon maakt zich op om onder te gaan in 2022


Foto door Barbara Hart

Dit jaar was een geweldig jaar van groei, verandering, hoop, uithoudingsvermogen, nieuwe ideeën, nieuw personeel en nieuwe berichtgeving. Ik heb het geluk gehad deel uit te maken van deze geweldige organisatie sinds 2006. Ik kijk uit naar een aantal geweldige veranderingen in de komende week, maand en jaar. Ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen.

Een van de (vele) vele dingen waar ik deze week aan heb gewerkt, zijn de cv’s van werknemers. Ik bedoel, ik heb er een besteld van elke bijdrager die we hebben. Dit betekende dat ik ook mijn eigen zaken moest doen. Hoe klinkt dat? CV? Waarom doen we dit? We doen dit om met u te delen uit wie ons team bestaat. Met maximaal 40 bijdragers per maand willen we elk van hen leren kennen en u vertellen wat ze hier met ons doen. Sommigen worden betaald, anderen zijn vrijwilligers. Alles is belangrijk voor ons en maakt deel uit van het ‘grotere wiel dat het papier laat draaien’. Ik zeg dit elke week, bovenaan pagina vier. En ik geloof dat en sta achter hem. “De Mountain-Ear bestaat uit ongeveer 40 donateurs per maand. Elke medewerker spreekt te veel in een wiel. Zonder dat iemand spreekt, draait het wiel niet goed. Gemeenschapsjournalisten en lokale pers zijn welkom.” Dus dank aan onze bijdragers. De komende twee weken zullen er nog een paar bots verschijnen.

Nou, daar gaan we weer. Dit is mijn gebruikelijke kijk op het steunen van de lokale krant, die lokale mensen in dienst heeft en wordt gerund door onze lokale familie. Wij zijn de enige onafhankelijke krant die het hele Peak to Peak-gebied bestrijkt, van Allenspark tot Central City en Black Hawk. En natuurlijk alle canyons en gemeenschappen daartussenin. Online abonnementen zijn momenteel slechts $ 50 per jaar. Dat is minder dan $ 1 per week. U kunt ook een abonnement nemen voor één maand of één jaar afgedrukt. We moedigen mensen aan om eerst de online versie te proberen, om te zien of je het leuk vindt (de goedkoopste is om het eens te proberen voor $ 6). U kunt zich hier abonneren op elk type abonnement.

READ  Recensie, Mist, Streaming Film, NEDERLANDS DANS Theater Geschreven door James Ellis

The Mountain-Ear is uw gemeenschapskrant met alles wat u leuk vindt aan het hele Peak to Peak-gebied, sinds 1977. En zoals altijd staat mijn deur open (in Nederland en Black Hawk), mijn telefoon staat aan en mijn e-mail wordt regelmatig gecontroleerd.

Tot volgend jaar zoals altijd Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *