De Nederlandse damesvoetbalploeg opende met een overwinning in de eerste helft

Bella – Een doelpunt in de eerste helft was alles wat het vrouwenvoetbalteam van Central College nodig had in een 1-0 overwinning op Coe College op zaterdagmiddag, de eerste wedstrijd van het team van het seizoen 2021.

In de 21e minuut is het middenveld (1-0-0, 1-0-0 American Rivers Conference) spits Katie Wang (Ouder, Brooklyn Park, Minnesota, Park Center HS) De bal ging naar voren Rachel Daniels (Tweedejaarsstudent, Genesio, Illinois) Die het doel begroef in hun eerste groepswedstrijd tegen de Cohox (0-1-0, 0-1-0 conferentie)

“Katie stuurde een prachtige bal naar Rachel en ze deed waar ze goed in was, en ze scoorde,” zei Kobylinsky. ‘Dat was een peachy bal van Katie en Rachel stond op als zalm.’

Nederlandse doelman Lian Grandia (Junior, West Des Moines, HS Valley) Ik heb de overwinning behaald tijdens twee keer tackelen.

“Ze was daar een uitstekende leider”, zei Kobylinsky. ‘Ze heeft het verdiend.’

De verdedigers Meneer Kanye (Junior, Adel, ADM HS)En de Bridget Lynch (Tweedejaarsstudent, Northglean, Colorado, Jefferson Academy)En de Lily Walker (Junior, Bondurant, Bondurant-Farrar HS) En de Maddy Fisher (Student, Marion, Lynn Mar HS) Volgens Kobylinsky was het ook een lockout-schakelaar.

“De hele achterlijn heeft geweldig werk geleverd”, zei hij.

De overwinning verdubbelde en werd de 100e overwinning in zijn carrière Mike Kobylinsky, Die zijn assistenten na de wedstrijd snel waardeerde.

“Coach Sonfold Godman waren loyale dienaren van het programma”, zei hij. “Ze hebben vandaag geholpen om dit team te winnen.”

Central reist aanstaande zaterdag af naar Loras College voor zijn tweede wedstrijd.

READ  Zwarte stokken dames bonden de openingswedstrijd van het WK tegen China in Nederland

“Het wordt een interessante wedstrijd”, zei Kobylinsky. “We zullen de komende dagen een beetje rusten en genieten van de indrukwekkende overwinning van het team.”