Christopher Kelly: regeringscorrespondent en meer

Ik ben opgegroeid in Connecticut, waar ik van jongs af aan graag teken en kleine onzinnige verhalenboeken ‘schreef’. In mijn tienerjaren hield ik ervan mijn eigen tijdschriften te maken, cartoons van mijn vrienden te maken en mijn middelbare schooltijd te hekelen in mijn eigen versie van gek of gebarsten. Ik schreef in mijn tienerjaren melodramatische gedichten en songteksten die niemand ooit zou zien.

Ik ging naar de universiteit in New York City en behaalde een associate’s degree in grafisch ontwerp. Het leven bracht me door het noorden, oosten en zuiden en ik had allerlei banen, van retail- en bioscoopmanagement tot productfotografie en reclame. Ik ontmoette mijn vrouw, Natalie Duplessi, en haar twee kinderen, Darius en Jonan, toen ik ongeveer 30 was, en samen verlieten we Connecticut met $ 2000 en onze bezittingen in koffers.

Colorado is altijd een vakantiebestemming voor ons geweest, maar met mijn werk in management en Natalie als chef-kok in prestigieuze, energiezuinige keukens, hadden we die vakantie nooit kunnen nemen. In plaats daarvan zijn we naar Colorado verhuisd op zoek naar een plek om opnieuw te beginnen en ons te vestigen. Na een aantal jaren in Aurora en Denver, kwamen Natalie en ik eindelijk naar Nederland om wat vrienden te bezoeken, een van die vrienden met wie ik in Connecticut naar de middelbare school ging. Na dat eerste bezoek wist ik dat ik hier wilde wonen.

Ik zocht naar gezochte advertenties in oor montage En ik zag dat de krant op zoek was naar een verslaggever, fotograaf, grafisch vormgever en podcastmaker. Ik solliciteerde op alle vacatures, stuurde een schrijfvoorbeeld en enkele display-advertenties in en deed een wens. Ondertussen was Natalie in januari op zoek naar woonruimte in Nederland. We vonden uiteindelijk een dure kamer om te huren en ik kon er gewoon geen op zichzelf staande artikelen voor schrijven oor montage Maar hij werd ook ingehuurd als winkelbediende bij Mountain Man Outdoor. In maart 2022 werden we officiële huurders.

READ  De BOT interviewt een enkele kandidaat voor een vrije stoel op de vlucht

Het afgelopen jaar heb ik vergaderingen van de lokale overheid van de Holland Board of Trustees en de Downtown Development Authority bijgewoond. Ik schrijf ook lokale zakelijke artikelen voor Nederland, Gilpin County, Black Hawk en Central City.

Ik doe soms interviews oor montage Podcasts ook, en ik schrijf vaak artikelen over enkele van de grote problemen waarmee Nederland te maken heeft, zoals betaalbare huisvesting, de Nederlandse politie en Frozen Dead Guy Days.

Terugkijkend op het afgelopen jaar, denk ik dat het eerlijk is om te zeggen dat het niet alleen een zwaar jaar was voor mij en mijn gezin, maar ook voor de stad zelf. Nederland is een burgemeester, een paar secretaresses en een festival kwijt. Dit jaar zijn Natalie en ik twee keer verhuisd, hadden we schade aan onze auto en stortte onze bankrekening in, en verloren we meer dan een paar harige vrienden. Dit was ook het jaar dat ik mijn opa verloor.

Mijn grootvader moedigde me altijd aan om door te gaan met schrijven en tekenen, en ondersteunde mijn creativiteit op vele manieren, onder meer door me mijn eerste “echte” camera, de Pentax K1000, te geven. Het is een belangrijke reden waarom ik in Nederland wil wonen en ervoor wil schrijven Berg oor Zoals een riskante sprong maken, was voor een introverte persoon zoals ik zo’n angstaanjagende uitdaging dat het onmogelijk zou zijn geweest zonder zijn begeleiding. Daarom heb ik mijn eerste jaar gewijd aan schrijven oor montage Aan mijn grootvader, James Oberbet.

Het is echt een droombaan om voor een plaatselijke krant te schrijven bv Berg oor En om te schrijven voor de geweldige gemeenschap die we hier in Nederland hebben. De uitdagingen waar Natalie en ik dit jaar voor stonden, zijn meer lonend dan verwoestend gebleken. We hebben een geliefd familielid verloren, maar hebben er veel nieuwe vrienden bij gekregen. Over het algemeen zijn we dankbaar dat we hierheen zijn verhuisd en het gemak hebben gekregen om onze buren te leren kennen; Hun liefde en respect omdat ze van ons houden en ons respecteren.

READ  De BOT en de commissarissen bespreken de verkeersproblemen van Eldora in de zomer

In de toekomst blijf ik graag nieuwe vrienden en buren in onze gemeenschap ontmoeten en hun verhalen onder de aandacht brengen, of het nu voor een podcast is, een Keep It Local Business-functie of een interview met Mountain Folk Tales. Ik zal de lokale overheid blijven verslaan omdat ik er eigenlijk een beetje een passie voor heb, en ik zal objectief blijven in mijn artikelen en toegewijd zijn aan het verstrekken van onpartijdige informatie aan de mensen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *