‘Blij dat dat de vierentwintigste niet is gebeurd.’

Zondag 20 december 2020 om am

Daniel Cabot Kirkdijk20 december 2020

Mohamed kampte met een frustratie na een donkere en moeilijke periode met hulp van zijn familie en coach van PSV. De achttienjarige middenvelder zag er weer fit uit en was zondag tegen FC Utrecht (2-1) voor het eerst in bijna een jaar trefzeker in de Nederlandse competitie. Ook zaterdagavond, in de heenwedstrijd tegen RKC Wahlweek (1-4), scoorde Ehtaraan opnieuw een doelpunt.

Ihattaren zei in een gesprek met “Ik heb het gevoel dat ik vorig jaar weer mo was en als team voelen we ons beter.” Eindhoven Dagblad. De middenvelder verloor zijn vader en daarna liep het niet de goede kant op. Het was maandenlang niet geschikt en kreeg kritiek. Hehatarn beschrijft het als een “zwarte periode” die hij nu doormaakt. “Ik heb vijf broers en een moeder die me veel heeft geholpen en ik ben God dankbaar voor hun aanwezigheid.”

“Maar de coach en alle staf speelden eigenlijk ook een belangrijke rol. Dat zal ik echt niet vergeten. De hulp en de tijd die ze me gaven. Ik krijg nog steeds hulp”, bevestigt Ihatarin, die na zijn doelpunt tegen FC Utrecht naar de zijlijn ging om Roger Schmidt en zijn teamgenoten te bedanken. . ‘Vorig jaar moest ik er weer loeien. Ik ben nu heel gelukkig.’

Ihattaren wil fit blijven en voetballen, maar bovenal helpt hij het team en geeft hij geld terug aan iedereen. “Wat er nu is gebeurd, was goed voor mijn ontwikkeling. Als je achttien bent, kun je ook fouten maken. Ik ben blij omdat dit nu allemaal is gebeurd en niet op 24-jarige leeftijd. Ik werd mentaal sterk en blij wakker met een sterk gezin. Ik heb plezier en lach.” En ik voel me weer hetzelfde. “

READ  Proces tegen Nederlandse man beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen begonnen

Hij staat nog steeds achter zijn keuze voor het Nederlands elftal, al wacht hij om verschillende redenen nog op zijn internationale debuut. Het talent hoopt de deelname aan het EK de komende maanden een boost te geven. “Natuurlijk zijn mijn gedachten volgend jaar al een beetje. Ik zal mijn best doen om mezelf te laten zien in Eindhoven. Het EK is een droom en dit is een van de redenen waarom ik voor het Nederlands elftal heb gekozen. Ik hoop binnenkort bij het nationale team te komen.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *