Beste Oba: Een vrouwelijke fan uit Nederland onthult dat NCT-lid Taeyong haar helpt bij het navigeren door de enge en eenzame tijden

Beste Oppa: Een fan uit Nederland schreef een brief aan NCT-lid Taeyung waarin hij onthulde hoe hij haar hielp bij het navigeren door enkele van de moeilijkste tijden die ze heeft meegemaakt.

Op de uitgave van vandaag van Dear Oppa, ontvingen we een bericht geschreven door een NCTZEN-lid uit Nederland. Het bericht, bedacht door Safaa, is gericht aan NCT-lid Taeyong, waar ze onthult dat het lid haar door moeilijke tijden heeft geholpen. Een fan zei dat ze angststoornissen bestrijdt en Taeyoung hielp door moeilijke tijden heen te komen, en onthulde dat het haar hielp om kalm te worden, en terwijl ze hem met liefde en hoop bedekte, hoopte ze dat hij ook in de toekomst gelukkig zou zijn.

Lees haar volledige bericht hieronder:

Hallo,

mijn naam is Safaa. Ik woon in Nederland en ben lid van NCTZEN. In feite werd het een paar maanden geleden in juli NCTZEN. Ik wilde al een tijdje een toespraak aan Taeyong wijden, daarom ben ik NCT gaan stikken. Het komt door V-LIVE. Ik heb last van een angststoornis waar ik soms moeilijk mee kan leven. Het kan eenzaam en eng worden, maar Taeyoung haalt me ​​erdoorheen. Het is de zon tijdens de regen, het vormt een prachtige regenboog. Ik wil hem vertellen hoeveel ik ben (en NCTZENWe waarderen zijn leven, aanwezigheid in het theater, onvermoeibare persoonlijkheid, vriendelijke lach, muzikale aanbevelingen en elk detail. Taeyong, je laat me kalm voelen. Door jou voel ik me soms een stuk beter. Gewoon opnieuw kijken naar je v-levens geeft me kracht. Ik hoop dat je weet dat er dankzij jou miljoenen fans zoals ik hun moeilijke tijden doormaken. Jij bent onze kracht. Taeyoung alsjeblieft, blijf gezond.

Een van de dingen die ik leuk aan je vind, is hoe hard je bent. Je bent een geweldige artiest en kapitein. Maar soms heb ik het gevoel dat je de last alleen draagt. Ik hoop dat je weet dat NCTZEN er altijd is om op te leunen. Als je blij bent als je verdrietig bent als je je slecht voelt. Ik hoop dat je mensen hebt om mee te praten over je problemen, en praten helpt veel. Ik rechtvaardig iets niet, maar ik hoop alleen dat het goed met je gaat. Ik ben erg dankbaar dat ik alle 23 van NCT heb leren kennen dankzij jou. Je motiveert me om hard te werken en de verste uithoeken van het leven te bereiken. Ik zal nooit vergeten hoeveel je me hebt geholpen. Ik hoop dat je dit bericht ooit krijgt, en ik hoop dat ik jou ook heb geholpen door ons gerust te stellen dat we van je houden.

Ik ken je niet persoonlijk, en ik zie alleen wat je ons laat zien, maar je lijkt een heel puur persoon. Je doet de moeite om v-life te doen, zelfs als je een druk schema hebt of zelfs als je moe bent omdat je het ons hebt beloofd. Je probeert Engels te spreken tegen je buitenlandse fans. Deze kleine dingen raken me echt. Je lijkt me een cool en aardig persoon, en iemand die veel om anderen geeft. Taeyong, alle liefde die je geeft, is aan jou. Onthoud dit als er moeilijke dagen zijn. Ik wens je veel gelukkige dagen in de toekomst, wanneer je kunt lachen en lachen zoveel je wilt. Bedankt dat je mijn leven helderder hebt gemaakt.

Hartelijk bedankt

Lees ook: Beste Oba: een Bengaalse fan onthult dat Lee Min-ho, de ster van de legende van de Blauwe Zee, haar leven heeft veranderd

READ  2022 Cycling Tour de France vestigt uitzendrecord en uitzendrecords op 50 Europese markten - nieuws over het afspelen van media

Wil je de woorden horen, je liefde voor je favoriete K-drama’s en K-popsterren? E-mail uw open brief naar: [email protected], met vermelding van uw volledige naam en land. De mogelijkheid is beschikbaar voor lezers van over de hele wereld.

Disclaimer: Dit is door gebruikers gegenereerde inhoud. De meningen en meningen in deze brief zijn die van de auteur.


Uw opmerking is naar de moderatierij gestuurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *