Bella Spring Sports Update – 4-9-2021 | KNIA KRLS Radio

Pella Girls Edge Bluejays in een defensieve voetbalwedstrijd
Het voetbalteam van Pella Girls scoorde donderdagavond een 1-0 overwinning in een verdedigingsstrijd met Bondurant-Farrar. In totaal zei coach Mark Howard dat er slechts zeven schoten op doel waren, waarbij Erin Nussman een hoekschop nam om de enige score te scoren in de 28e minuut. Doelman Haile Van Holling behield de overwinning nadat hij in de tweede helft een penalty redde. Bella 2-0, en de volgende wedstrijd begon dinsdag thuis tegen Norwalk.

3e Lady Dutch op Waukee Track and Field Relays
Het Pella atletiekmeisjes team is voor de tweede keer dit voorjaar terug in Waukee en eindigde als derde met 92 punten in 3A en 4A in de Waukee Girls Relays. Lady Dutch heeft nog nooit een winnaar gehad in een race of evenement, maar ze heeft talloze tweede plaatsen behaald, waaronder:

100 meter – Delaney Reynolds – 13,64; Roseland Vanderhoof eindigde als vierde op 13.83
4×100 – 51.07 (Delaney Reynolds, Rosland Vanderhoof, Marisa Hackman, Emily McMartin)
4 × 200 – 1: 49.31 (Delaney Reynolds, Rosland Vanderhoof, Marisa Hackman, Emily McMartin)
800-sprint wisselslag estafette – 1: 54.82 (Emily McMartin, Rosland Vanderhoof, Kala Kerndt, Jesse Train)

Klik hier om de volledige resultaten te zien.

Bella keert zaterdag terug om te spelen bij het atletiekjongenteam in Auscaloosa.