Bella Dutch Sports Update – 23-5-2023 | Radio KNIA KRLS

Het Nederlandse jongensvoetbal domineert Cedar Rapids en vordert naar een klein land
Een lange roadtrip naar het oosten zorgde voor een solide start op het veld in het naseizoenvoetbal voor #12 Pilla toen ze maandagavond #16 Cedar Rapids Washington met 6-1 afhandelden. Het duurde een paar minuten voordat het begon, zei coach Mark Solomon, maar de Nederlanders reageerden op de uitdaging om hun spel naar een hoger niveau te tillen door goed te spelen. In de negende minuut vond Logan Solomon Teddy Apostolopoulos met een lastige voorzet, en acht minuten later trok Solomon opnieuw aan de touwtjes en glipte door Austin Boone, die het net vond met een krachtig schot met links. De Warriors herwonnen kort daarna de leiding, maar Tyson Barnes zette de touchdownpass van Logan Solomon op om Oranje op een 3-1 voorsprong te zetten bij het ingaan van de rust. Hij voegde ook nog twee doelpunten toe om de wedstrijd in de tweede helft buiten bereik te brengen, Nate Warner rondde de score laat af met een hoekschop van Kellen Smith. Bella #2 neemt het op tegen Hoover Wednesday met het bod op het staatskampioenschap.

Pilla’s honkbalteam vouwt de knuppel in een overwinning van zes runs
De Homestand van vijf wedstrijden werd afgesloten met het Pella-honkbalteam dat enige aanvallende vuurkracht toonde in een 13-3 zes-run overwinning op Martensdale-St. Maandag Maria. Caleb Stewart begon het scoren met een homerun van twee runs in de tweede inning, en de wedstrijd was gelijk met 3-3 bij het ingaan van de vijfde. Oranje explodeerde daarna en scoorde tien punten in de laatste twee frames. Anderson Sherm sloeg 4-uit-5 met twee hits, Isaiah Kettler sloeg 2-uit-3 met een solo-homerun en Nathan Curry gooide vier runs met drie hits. Tate Weesner voegde twee perfecte korte broeken toe met vier K’s. Bella verbetert naar 3-2 en reist vanavond af naar Carlisle.

READ  India ontvangt Nederlands hockeyteam voor dames

Het Nederlandse tennis heeft vandaag de aftrap gegeven voor een singles-evenement
Terwijl hun droom van een teamtitel nog tot volgende week in de wacht staat, zullen zes leden van het senior tennisteam van 1A Pella vandaag en morgen de eer in het enkelspel najagen in het 1A State Singles and Doubles Tournament. Pella’s volledige line-up is te zien tijdens het toernooi dat de winnaars van de titel in het enkelspel bekroont in Byrnes Park in Waterloo. Het dubbelspel Jack Briggs/Joshua Rosebaum is het beste zaad in de 1A dubbelspeldivisie. Teamgenoten Cameron Rowe en Kashin Thompson – die vorig jaar als achtste eindigden – zullen de spoiler spelen als de 15e reekshoofd.Regionale kampioen Ben Van Gork is de derde reekshoofd in het enkeltoernooi, terwijl Bo Bush de 10e reekshoofd is en een potentieel ‘postseason’ heeft. preview-wedstrijd met Xavier-speler Charlie Legrand.