Amy Skinner: pleitbezorger voor de volksgezondheid

Ik woon al ruim 20 jaar in de Gilpin en heb bijna 15 jaar een eigen bedrijf in Nederland. Ik woon samen met mijn man, Richard Brandon.

Ik begon een column te schrijven over geestelijke gezondheid oor mount in december 2021. Ik schrijf al meer dan tien jaar columns over geestelijke gezondheid en was verheugd dat ik zoveel mensen in het Peak to Peak-gebied kon bereiken met oor mount.

Ik ben gepassioneerd door geestelijke gezondheidszorg en psycho-educatie in de gemeenschap, en vind het leuk om ermee om te gaan berg-Oor Lezers, want we werken allemaal samen om te leren en te groeien als gemeenschap. Ik hou er ook van om tools en vaardigheden te delen die leden van de gemeenschap gemakkelijk in hun eigen leven kunnen uitproberen en om te horen over de successen van mensen.

Ik geniet van snowboarden, wandelen, piano spelen, musea bezoeken, reizen, leren over verschillende culturen, concerten bijwonen, koken en nieuwe restaurants uitproberen. Ze heeft bestuurszetels bekleed bij TEENS, Inc. en Nederland Area Seniors, ondersteunde een verscheidenheid aan programma’s via de Nederland Community Presbyterian Church en was een van de oprichters van de Housing and Human Services Alliance. Ik startte en runde de Mountain Health Collaborative, die via het Rode Kruis en Medical Reserve lokale vrijwilligerszorg biedt tijdens bergrampen. Momenteel ben ik voorzitter van de Board of Licensed Professional Advisors to Regulatory Agencies in Colorado, waar ik samenwerk met adviseurs, burgers en staatsmedewerkers om andere adviseurs te reguleren en een veilige en ethische omgeving voor klanten te creëren.

READ  Cameraploeg van PowNed wordt aangevallen door een leerling van de Rotterdamse School

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *