River Hawks begint sterk met een 3-0 seizoensopener op Bryant

Lowell, Mass. ​ Een student in het tweede jaar van zijn studie Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland) is een vrouwelijke student De erfenis van Gans (Tot, Nederland) scoorden elk drie punten om het hockeyteam van UMass Lowell (1-0) naar een 3-0 overwinning op Bryant (0-1) te helpen drijven in hun seizoensopener op donderdag.

Deze wedstrijd was de eerste wedstrijd van het team in 487 dagen. Met dit besluit wonnen de River Hawks zeven opeenvolgende seizoensopeningswedstrijden en sloten hun tegenstanders in de laatste drie.

De coach zei: “Ik was niet blij met de prestatie van het volledige team vandaag.” Shannon LeBlanc​ “Het is duidelijk dat ze kwamen met de bedoeling om deze wedstrijd te winnen en 60 minuten lang niet toegaven.”

Rosima en Janes scoorden één doelpunt, elk één assist op de dag. Timmerwerk Hannah Keefe (Westford, Massachusetts) scoorde ook een doelpunt, terwijl hij een klasgenoot was Jenna Berger (Waterloo, Ontario) Gechipt met hulp. Junior doelman Eleonor Bochorst (Bilthoven, Nederland) hoefde maar één keer te sparen in haar eerste groepszege.

River Hawks domineerde de hele middag het balbezit en beperkte de Bulldogs tot slechts één schot, terwijl ze er 44 op hun aanvallende einde afvuurden. Hij dwong de thuisploeg ook om een ​​indrukwekkende 18 hoekschoppen in de competitie te nemen zonder dat Bryant een van hen werd toegestaan.

UMass Lowell scoorde zijn eerste doelpunt voor het nieuwe jaar bij een hoekkans in de 24e minuut.In dat spel ontving Rosema de bal bovenaan de cirkel en bracht hem naar Ganz, die de bal in de rechterpaal schoot.

READ  Tom Cooper keert terug terwijl Nederland zich voorbereidt op de T20 World Cup-kwalificaties

River Hawks vergrootte hun marge met twee goals in de tweede helft. Kevi kreeg eerst een stick op een bal van Gans om hem opnieuw in de kooi te werpen en maakte er 2-0 van in de 49e minuut. Rozema voegde daarna nog een lockdown-doelpunt toe in de 51e minuut, waarbij hij een pass van net buiten de cirkel van Berger ondermijnt. .

Daarna zal River Hawks op vrijdag 12 maart om 13.00 uur Northeastern organiseren in een niet-conferentiewedstrijd.