Retourbod schiet tekort in concurrentie tussen Nederland, Silsbee – Port Arthur News

De comebackpoging schiet tekort in de competitie tussen Holland, Silsby

Geplaatst om 00:28 uur op za 10 sep 2022

Onder een 24-0 achterstand met nog zes minuten te gaan, hadden de Bulldogs een kans om de bal weer terug te krijgen, maar een vierde neerwaartse conversie door Silsby bevroor de wedstrijd op 24-16 in het Provost Umphrey Stadium op vrijdag.

De eerste scorende drive van de Bulldogs (0-3) kwam met 5:43 over in de wedstrijd toen quarterback Ayden Sunday contact maakte met Travis Roman op een run van 30 meter voor een drive van 12 play. De succesvolle tweepuntsconversie bracht de stand op 24-8 in het voordeel van de Tigers (3-0).

Nederland wist een buitenschop te recupereren. Een paar keer spelen later maakten Sunday en Roman weer contact met een trap van 10 meter om Nederland binnen de score te brengen na opnieuw een succesvolle tweepuntsconversie.

Omdat hij moest voorkomen dat de Tigers als eerste zouden vallen, blies Cade Hollyfield een lopend spel op achter de scrimmagelijn. Na een korte afstand omhoog te zijn gegaan bij het derde punt, was Silsbee in staat om als vierde over de eerste onderste lijn te komen en één uit om de overwinning te pakken.

READ  Mooie toekomst - Madeleine Phillips, senior in Nederland, leeft een levenslange droom om een ​​Big Ned te zijn - Port Arthur News

“Ik dacht dat we vier kwartalen verdedigend speelden”, zei Holland-coach Monte Barrow. “Ik dacht dat we met vuur en agressie speelden. Ik dacht dat onze aanval de verdediging in de eerste helft in moeilijke situaties bracht.”

Omzet en penalty’s waren de ondergang van de nacht voor de Bulldogs. Nederland verloor de slag om de omzet met 3-1 en kreeg zeven strafschoppen tegen de vier van de Silsbees.

De Tigers verspilden niet veel tijd om op het bord te komen, want shortstop pass-ontvanger Drilon Miller vond een score van 54 meter met minder dan een minuut op de klok.

De Bulldogs probeerden het hardloopspel vroeg vast te stellen, maar met weinig succes. Nederland quarterback Adam Trusklaer snelde naar de eerste down, maar de aanval stopte toen en moest trappen.

De verdediging van Nederland slaagt erin in te storten en ze worden gedwongen in te storten en hun land in te nemen.

De aanvallende strijd ging door voor de Bulldogs, die opnieuw een punter dwongen, maar een slechte trap bracht de bal dicht bij het middenveld toen het eerste kwart eindigde.

De Tigers schoven de bal helemaal naar de rode zone voordat zondag, die ook voor veiligheid speelde, de bal in de eindzone ving.

Na een paar trappen van beide teams werd Trosclair opgepikt door de Silsbee-verdediging, die de bal terugbracht naar de Nederlandse 3-yardlijn. De Tigers sloegen het op de volgende actie en namen halverwege het tweede kwartaal een voorsprong van 14-0.

Op de daaropvolgende drive van de Bulldogs maakte Hubert Thomas een groot punt dat Nederland in Tigers-territorium zou brengen, maar de actie werd opnieuw afgelast vanwege een penalty.

READ  Live: PSV Do Something, A to Z Still Right | Amerikaans voetbal

Na de rust besloot Nederland om met zondag als quarterback te gaan.

“We hebben halverwege gewisseld omdat Aiden zijn kans nodig had”, zei Barrow. “Hij snapte dat en speelde een paar keer voor ons. Andere jongens kwamen en speelden. Het werd uiteindelijk een goede voetbalwedstrijd.”

Het spel was…

Toen de wedstrijd op het spel stond, was Silsbee in staat om met een korte run voor een eerste down te komen en de wedstrijd af te sluiten met nog meer dan een minuut te spelen. Als de Bulldogs Silsbee hadden tegengehouden, had Nederland Tigers-territorium ingenomen met kans op de gelijkmaker.

De wedstrijdbal gaat naar…

De score ziet er misschien niet naar uit dat de Nederlandse verdediging een goede wedstrijd speelde, maar na Millers lange touchdown stond de verdediging een touchdown toe van een onderschepping die werd teruggestuurd naar de 3-yardlijn en hield de Tigers na een onhandige poging op een velddoelpunt.

Belangrijkste statistieken…

Holland versloeg Silsby met 311-252. Zondag voltooide 9 van de 17 passes voor 178 yards en twee touchdowns. Roman registreerde drie vangsten voor 75 yards en twee scores.