Nick Federer uitgeroepen tot keeper van de week bij GAC

RUSSELLVILLE, Ark. De Great American Conference heeft de 5e GAC/MIAA herenvoetballers van de week aangekondigd. Antonio de la Torre van Fort Hays State werd uitgeroepen tot aanvallende speler van de week. Kazuki Okazaki uit het zuiden van Nazareth krijgt Defender of the Week en Harding Nick Federer De keeper van de week award gewonnen

GAC/MIAA Speler van de Week – Antonio de la Torre, Fort Hays State, DE, Sr., Dodge City, KS

De la Torre leidde de conferentie met zes punten voor de week – twee goals en twee assists. Hij scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd met een 7-1 overwinning op Wachita. Daarna zorgde hij voor assists bij het vierde en vijfde doelpunt van de Tigers. Hij scoorde de gelijkmaker in de 72e minuut tegen Harding.

GAC/MIAA Verdediger van de Week – Kazuki Okazaki, Southern Nazarene, Sr., Matsumoto City, Nagano, Japan

Okazaki speelde een grote rol in de eerste overwinning van Crimson Storm tegen Northeastern State sinds 2001, een reeks van 15 wedstrijden. Hij speelde elke 90 minuten en redde op wonderbaarlijke wijze van de doellijn in de eerste helft om de stand gelijk te houden. RiverHawks scoorde 10 schoten per spel.

GAC/MIAA Doelman van de Week – Nick FedererHarding, Sr., Veldhoven, Nederland

Fuederer gaf slechts één doelpunt toe toen Bison de gelijkmaker maakte bij Newman en een 2-1 overwinning op nummer 15 Fort Hays State. Hij scoorde zes saves in de netten van Gates toen hij zijn eerste close scoorde. Dit werd gevolgd door nog zes saves tegen de Tigers. De Bison scoorde zijn allereerste overwinning tegen zijn geplaatste tegenstander. Ze hadden eerder een 0-30-1 record in die wedstrijden.

READ  UEFA Champions League-finale: een 'briljante' voetbalscène wacht op je