Kijk Gibraltar vs Nederland: livestreaming van kwalificatietoernooien voor Euro 2024 – Hoe u Major League- en College Sports kunt bekijken en streamen

Het Algarve Stadion zal dinsdag gastheer zijn van een spannende midweekwedstrijd tussen gastheer Gibraltar en bezoekers Nederland in een Euro 2024-kwalificatiewedstrijd. Het Nederlands elftal begint de week op de tweede plaats in het klassement van Groep B met 15 punten uit zeven gespeelde kwalificatiewedstrijden. ver, dankzij een algemeen record van vijf overwinningen en twee verliespartijen. Nederland heeft de laatste twee kwalificatiewedstrijden op rij gewonnen, na een nipte 2-1 nederlaag tegen Frankrijk op 13 oktober. Kylian Mbappe scoorde twee doelpunten, waardoor het doelpunt van Quilindse Hartmann in de tweede helft richting het doel van Oranje ging. Doelsaldo. Nederland herstelde zich vervolgens met een nipte 1-0 overwinning op het als derde geplaatste Griekenland op 16 oktober, toen Virgil van Dijk's strafschop in de 93e minuut de drie punten veiligstelde. Uiteindelijk versloeg Nederland Ierland in hun laatste wedstrijd met 1-0 dankzij een doelpunt in de elfde minuut van Foot Weghorst.