Wordle Archief: Hoe speel je Wordles die je misschien hebt gemist

Hier gaat een hele dag mee. Hartelijk dank, Wordle Archief.

Geschoten door Amanda Kooser / CNET

Wil je oude Wordles herstarten? Ik heb je gedekt. de Wordle-archiefeen site die geesten van vroegere Wordles verzamelt, waarmee je kunt spelen, spelen, spelen (en spelen).

Het Wordle-archief is “met liefde” gemaakt door een computerbioloog en ontwerper Divang Thakardie de site begin januari lanceerde. Thakar tweette vorige week Dat het archief meer dan 100.000 gebruikers per dag trekt, bewijst dat Algemene honger naar meer Wordle.

Een van de grootste charmes van het origineel Woord is dat je maar één keer per dag kunt spelen om het woord van vijf letters binnen zes pogingen te raden. Dus ik voel me een beetje ondergedompeld in het Wordle-archief met de verleiding om de vorige games te overdrijven, zoals het verbreken van een onuitgesproken sociaal contract. Wordle is bedoeld als een kostbaar juweeltje, een vluchtig moment van plezier dat elke dag opnieuw wordt geboren.

Ik heb misschien gemengde gevoelens over de Wordle-gamevoorraad, maar Thakkar is geschikt voor Wordle-nerds. Het is een test van zelfbeheersing, zoals het eten van chips. Kun je er maar één hebben? Wat dacht je van een handjevol? Of misschien laat je de hele zak erin vallen en heb je niets anders dan een leeg, met vet gevuld gat van duisternis om naar te staren, vol maar niet verzadigd.

Ik laat duidelijk mijn eigen gevoelens vallen op Wordle Archive, maar ik ben ook trots om te kunnen melden dat ik Wordle 1 heb gespeeld en daarna ben gestopt. Het Wordle-archief wordt voor mij een schatkist, iets wat ik af en toe open om een ​​lekker balletje te slaan. Maar ik zal het deksel sluiten en blijven beloven het op te dragen aan de oorspronkelijke Wordle, eenmaal per dag zoals bedoeld.

READ  Google bevestigt zijn plannen om nog een app op het Hacking Block te plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *