White Knoll-jongens ontkennen de titel van de Nederlandse Fork-regio met een overwinning van 55-52

Afgelopen weekend eindigden de vooruitzichten voor de basketbalwedstrijd van White Knoll voor jongens met een verliesronde.
Maandagavond speelde Timberwolves thuis een “spoiler”.
Omdat een bezoek aan Dutch Fork moest winnen om het beste zaad uit Zone 5-5A veilig te stellen, ontzegde White Knall haar een overwinning van 55-52 tijdens de seizoensfinale.
Devin Stone scoorde 15 punten en Avante Parker scoorde 11 van de 14 punten in de tweede helft om Timber Wolves (7-6, 4-4) vooruit te helpen vanaf 7 punten en het seizoen af ​​te sluiten met meer dan 0,500.
Het was de tweede opeenvolgende nederlaag voor Silver Fox (8-2, 5-2), die voor het eerst sinds 29 januari deelnam en zonder scorer Houston Jones speelde.
Dutch Fork stond in de eerste helft met 28-24 voor. Een 3-pointer van JT Renner om de tweede helft te openen, gaf de Silver Foxes hun grootste voorsprong op 31-24.
De White Knoll is terug met een 11-3 ronde die 5 rechte punten van DeAndre Rogers afsloot en 35-34 vooruitging met minder dan 4 minuten resterend in het derde kwartaal.
Dutch Fork herwon de leiding met een score van 38-35, alleen naar White Knall om de wedstrijd weer op gelijke hoogte te brengen in een 3-punts wedstrijd van Parker. Sprong van Jordan Campbell zette de Silver Foxes in de top 40-38 op weg naar het vierde kwartaal.
Er zal een gelijkspel zijn en 3 grote veranderingen voordat LJ Curry de White Knoll Triple Index Forever plaatst op 51-49 en 1:51 overlaat. Een velddoelpunt van Stone verhoogde de voorsprong naar 53-49 voordat Jarvis Green binnen een punt van 52,8 seconden 3 punten scoorde van Dutch Fork.
Een paar vrije worpen van Parker met minder dan 30 seconden op de marge van de overwinning. In de laatste zeven seconden mislukte de poging van Octavius ​​Smith om het duel in de laatste seconden naar Dutch Fork te degraderen. Hij en Green eindigden elk met 14 punten.
Dutch Fork kon donderdag thuis tegen Chapin om 17.00 uur alsnog de titel van de regio veroveren. Mochten ze verliezen, dan zal Silver Fox zaterdag in een playoff-wedstrijd op neutraal tegenover River Bluff staan ​​om het beste zaad van het gebied te bepalen.

READ  Meerdere Nederlandse ijsbanen kunnen deze winter gesloten blijven door stijgende energiekosten