Wekelijkse CAA Field Hockey Awards – 26 september

Richmond, Virginia (26 september 2022) – De wekelijkse prijzen van de Colonial Sports Field Hockey Association hebben op maandag een buitenlands thema, waarbij alle drie de winnaars uit het buitenland komen. Drexel’s Eline Di Leva en Monmouth’s Annick van Lange werden deze week uitgeroepen tot spelers voor de CAA van deze week, terwijl Hofstra’s Pieke Roos de CAA Rookie of the Week awards mee naar huis nam.

speler van de week
Eileen de Leyva, Drexel
nieuweling | vooruit | Lelystad, Nederland / Almere College

De Leyva kende Drexel vrijdag een 3-2 overwinning op Ryder toe met haar derde meervoudige doelpunt in haar carrière. De jonge spits opende in de derde minuut de score en scoorde een minuut na verlenging het winnende doelpunt. En op zondag hielp de Leyva de Dragons om acht hoekschoppen te nemen, waarvan er drie zouden zijn omgezet, toen Drexel Bucknell met 3-0 versloeg om zijn winning streak te verlengen tot vier wedstrijden.

Annick Van Lang, Monmouth
afgestudeerd | vooruit | Saint Job, België / Anontia Instituut

Van Lang tilde Monmouth naar een 3-2 overwinning op Wagner in de verlenging en scoorde twee doelpunten, waaronder de matchwinnaar in de verlenging. De afgestudeerde student vond als eerste de achterkant van de kooi, voor het einde van het derde kwart in de 44e minuut. Nadat Wagner gedwongen overwerk had geforceerd, scoorde Van Lang vier minuten in de eerste helft het gouden doelpunt, waarmee de Hawks de overwinning opleverden. Het was Fan Lang’s tweede multi-goal game dit najaar en de 16e game in haar carrière.

READ  Rybakina en Zidansek buiten aangezien de zaden zich in Nederland bevinden, via Sakkari in Nottingham

rotsachtige week
Becky Ross, Hofstra
vrouwelijke studente | keeper | Rotterdam, Nederland / Montessori Lyceum Rotterdam

Ross boekte haar eerste overwinning in haar sportcarrière en zorgde vrijdag voor een uitschakeling in Hofstra’s 3-0 overwinning op Sacred Heart. De nieuwe doelman speelde elke 60 minuten in de kooi, scoorde vier reddingen en scoorde 1.000 reddingen in de inspanning.