Voormalig voetbalcoach van Fort Dorchester Steve LaPrade licht zijn ontslag toe | voorbereidingsgebied

Steve LaBrad heeft een videoverklaring op vrijdag, waarin hij zijn beslissing eerder deze week toelichtte om ontslag te nemen als voetbalcoach en atletisch directeur bij Fort Dorchester High School.

In de verklaring sprak LaPrad over een kleedkamervideo die was opgenomen waarin hij met de spelers sprak over het overstappen naar een andere school in Dorchester County.

“Veel van mijn jongens zijn benaderd door een kleinere school in onze provincie”, zei LaPrad vrijdag in zijn verklaring. “…ik weet niet eens of veel van hen echt overwegen te vertrekken. Het is gewoon een soort wild wild west nu op de middelbare school.”

In kleedkamervideo verkregen door The Post en Courier is LaPrad te horen praten met zijn spelers.

Hij zei tegen de spelers: “Als iemand je vraagt ​​om naar hun school te komen, en ik haat het om dat te zeggen, moet je ze uitlachen, tenzij het Dutch Fork is.” “Veel van jullie zijn op sociale media geweest. Als je naar Woodland wilt, ga dan naar Woodland (krachtterm). Je denkt dat Woodland me gaat vragen om hun coach te zijn. Ben je dat? Nee, want ik zou de baan. Waarom zou ik naar Woodland gaan?’

“Als je hier niet wilt zijn, pak (je spullen) en ga weg. Als je niet trots bent om in dit programma te zitten, heb je een probleem. Ik ben zo ziek van deze kleine scholen die denken dat ze zou iemand uit Fort Dorchester kunnen komen vragen, en zij zouden hier tweede of derde kunnen zijn, om te komen spelen. Ieder van jullie mag naar Woodland gaan om te spelen.’

READ  Nederlands wielergenot met onthulling La Vuelta . 2022

Woodland-functionarissen weigerden vrijdag commentaar te geven.

In zijn verklaring op vrijdag noemde LaPrad de kleedkamer “een heilige plaats voor mij”.

“Er is een videoclip opgenomen op een voor mij zeer heilige plaats, mijn kleedkamer”, zei hij in zijn verklaring. “Er zijn veel dingen die ik zeg, kinderen zeggen, en andere coaches zeggen in de kleedkamer dat het niet iets is dat ik wil op het journaal van vijf uur of waar dan ook.

“Ik probeerde mijn team te laten zien dat we altijd samen staan, om ons door niets te laten verdelen.”

In zijn videoverklaring zei LaPrad: “Als ik het nog een keer zou doen, weet ik niet hoeveel ik het zou veranderen. Mijn passie zal waarschijnlijk nooit veranderen… Het ging altijd om mijn jongens. Ik zal altijd tot het einde vechten voor hen, en ik zal altijd tot het einde vechten om ze te behouden.”

“Maar tot ziens.”

LaPrad was de afgelopen 20 seizoenen hoofdtrainer bij Fort Dorchester en nam de leiding over het programma na het overlijden van voormalig hoofdtrainer John Bagwell in 2003.

De teams van Labrador plaatsten een record van 172-70. Zijn team uit 2015, geleid door de huidige ontvanger van de staat South Carolina, Dakirion Joyner, en de huidige NFL-linebacker John Simpson, won het klasse AAAA-staatskampioenschap. Het team van 2022 verloor in december van Dutch Fork in de Class AAAAA Finals.

Voorafgaand aan zijn tijd bij Fort Dorchester was LaBrad een zeer succesvolle worstelcoach op Summerville High, waar hij het programma naar vier staatskampioenschappen en zes tweede plaatsen leidde.

READ  Preview: Women of France vs Women of Holland - voorspellingen, teamnieuws, opstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *