Verkiezingsgids – Inclusief Nederland 3 Independent School District School Board Kandidaten – Port Arthur News

Noot van de redactie: voorafgaand aan de verkiezingen van 7 mei stelde Port Arthur Newsmedia kandidaten identieke vragen bij de verkiezingen voor de districtsecretaris van de Nederland Independent School. Kandidaten die langere antwoorden gaven, werden geïnformeerd dat hun antwoorden konden worden aangepast voor ruimte. De vroege stemming loopt van 25 april tot 3 mei.

Daniel Cruz

Zelfstandig naamwoord: Daniel Cruz
geboortedatum: 14 februari 1986
Functie: Eigenaar van Cruise Events

Waarom wilde je je kandidaat stellen voor een functie in het schoolbestuur? Ik doe mee omdat ik meer betrokken wil zijn bij de gemeenschap. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs. Ik heb twee jaar als adjunct-directeur en twee jaar als schooldirecteur gewerkt. Ik ben gepassioneerd om studenten te helpen en te ondersteunen bij het verbeteren van hun leven.

Wat is volgens u het grootste probleem waarmee de regio wordt geconfronteerd? Nederland doet het heel goed. Ik denk dat het grootste probleem het herstellen van COVID is. We moeten van tevoren plannen en kijken wat studenten nodig hebben en waar ze ontbreken. Ik denk dat we ouders meer moeten betrekken. Ik wil bijdragen aan het opbouwen van een relatie met de gemeenschap.

Wat maakt jou volgens jou de beste keuze? Ik denk dat ik de beste keuze ben vanwege mijn ervaring en mijn passie. Ik denk dat ik een creatieve manier heb om dingen te doen. Mijn doel is om jongeren meer te betrekken bij de samenleving. Ik zie niet altijd de mogelijkheid dat kinderen naar school gaan en manieren vinden om iets terug te doen voor de samenleving. Ik denk dat ik die ervaring en die liefde en passie heb.

Susan Isom

Zelfstandig naamwoord: Susan Isom
geboortedatum: 9 september 1948
Functie: huisvrouw / gepensioneerd

READ  Een stel uit Nederland vult een recyclingkloof

Waarom wilde je je kandidaat stellen voor een functie in het schoolbestuur? Ik doe het voor de kinderen en de ouders. Vele jaren geleden gingen ouders niet zo goed vooruit als nu. Zo is het oorspronkelijk begonnen. Ze belden me en ik zou het voor ze uitzoeken omdat ze bang waren voor vergelding. Ik ben een stem geworden. Ik ben zeer betrokken geweest bij de PTA. Geserveerd in alle kantoren.

Wat is volgens u het grootste probleem waarmee de regio wordt geconfronteerd? Ik zal waarschijnlijk zeggen scholen bouwen, ook al hebben we hun voeten in brand gestoken. Ze bewegen mee.

Wat maakt jou volgens jou de beste keuze? expertise. Twintig jaar is een lange tijd. Ik heb onder vier managers gewerkt. Ik zit hier mijn hele leven al op scholen. Ik denk dat ik de samenleving respecteer.

Nicholas Phillips

Zelfstandig naamwoord: Nicholas Phillips
geboortedatum: 9 oktober 1978
Functie: Directeur van West Brook High School

Waarom wilde je je kandidaat stellen voor een functie in het schoolbestuur? Omdat we midden in deze bondprojecten zitten, wilde ik lang genoeg blijven om die dingen voor elkaar te krijgen. Ik wil er zeker van zijn dat dat allemaal geregeld is tegen de tijd dat ik uit het bestuur stap.

Wat is volgens u het grootste probleem waarmee de regio wordt geconfronteerd? Ik geloof dat het het excellentieniveau behoudt dat we door de jaren heen hebben gehad en ervoor zorgt dat onze studenten succesvol blijven.

Wat maakt jou volgens jou de beste keuze? Ik ben ervaren. Ik ben momenteel actief in het openbare schoolsysteem en heb een praktische kennis van wat er uit de staat komt. Ik zit ook in de TASB (Texas Association of School Boards) voor District 5 en ben de District Manager voor District 5. Dit geeft ons district een plaats aan een tafel in Austin die de meeste districten niet hebben.

READ  Het Beste Reading Glasses Recensie 2021

meer: Zie de verkiezingsgids voor de Port Arthur Municipal Race

meer: Zie de PAISD School Board verkiezingsgids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *