UEFA Nations League: het einde van de betrekkingen tussen Nederland, Polen, Engeland en Italië

De Europese Nations League Volg zaterdag in steden in heel Europa, want alle aanbevolen wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Nederland eindigde met een 2-2 gelijkspel met Polen. Elders vochten Wales en België, maar eindigden ook in een 1-1 gelijkspel, terwijl noch Engeland noch Italië konden scoren, en ze eindigden in een 0-0 gelijkspel. Hongarije en Duitsland overtroffen onze speciale wedstrijden met een uitzinnig 1-1 gelijkspel.

Dit zijn de belangrijkste plays uit de lijst van zaterdag.

Hongarije 1, Duitsland 1 (League A)

Hongarije en Duitsland beginnen warm

De Hongaarse Zolt Nagy scoorde het eerste doelpunt van de dag en zorgde in de vijfde minuut voor een 1-0 voorsprong op Duitsland.

Maar Jonas Hoffmann antwoordde snel voor Duitsland en maakte de stand gelijk op 1.

Hongarije en Duitsland scoorden in de eerste negen minuten van de wedstrijd

Zsolt Nagy scoorde voor Hongarije en Jonas Hofmann scoorde voor Duitsland in de beginfase van de UEFA Nations League.

Hongarije speelde 1-1 gelijk met Duitsland. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de wedstrijd.

Hongarije vs Duitsland wedstrijdoverzicht I UEFA Nations League

Kijk nog eens terug naar de hoogtepunten van Hongarije tegen Duitsland in de UEFA Nations League. De twee teams kenden een stroeve start in hun spannende wedstrijd.

Nederland 2, Polen 2 (League A)

direct contant geld

Mate Kach bezorgde Polen een vroege voorsprong om in de 18e minuut de boel in beweging te krijgen tegen Nederland.

Mate Kach scoort een doelpunt en bezorgt Polen een 1-0 voorsprong op Nederland

Mate Kach scoorde in de 18e minuut en bezorgde Polen een 1-0 voorsprong op Nederland.

dubbele

Een omkering van geluk in een telefoongesprek stelde Polen in staat een 2-0-voorsprong op Nederland te nemen.

Peter Zelensky scoort nadat de VAR de buitenspeloproep omkeert en Polen leidt Nederland met 2-0

Polen leidde Nederland met 2-0 nadat een externe uitnodiging was beoordeeld voor een doelpunt van Peter Zelensky dat werd teruggedraaid in een UEFA Nations League-wedstrijd.

READ  Captain America's creator son calls out Capitol hooligans for their `` disgusting '' use of a superhero symbol

Nederland verzet zich

Davy Claassen raakte een van hen om Nederland in de 50e minuut op het bord te zetten, en Denzel Dumfries bouwde op dat momentum voort en droeg via opeenvolgende doelpunten bij aan het 2-2 gelijkspel van Nederland.

Nederland scoort opeenvolgende goals om de stand in evenwicht te brengen tegen Polen, 2-2

Het Nederlands elftal maakte de stand tegen Polen gelijk na doelpunten van Davy Klassen en Denzel Dumfries.

Memphis Depay miste in de 90e minuut een mogelijke strafschop, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Wales 1, België 1 (League A)

België springt

Het was slechts een kwestie van tijd voordat België op het bord sprong en in de tweede helft een 1-0 voorsprong nam op Wales.

Youri Tillmans scoort een prachtig doelpunt en helpt België met 1-0 op voorsprong tegen Wales

Een doelpunt van Yuri Tillmans in de 50e minuut hielp België de tweede helft te openen met hun voorsprong tegen Wales.

Wales gebonden

In de 86e minuut bracht Wales de stand op 1-1 met België dankzij een doelpunt van Brennan Johnson.

Het late doelpunt van Brennan Johnson brengt Wales op 1-1 met België

Wales pakte een late gelijkmaker tegen België, dankzij Brennan Johnson’s klinische 86ste minuut finish van de UEFA Nations League.

Wales kwam na het doelpunt van Johnson tot een 1-1 gelijkspel met België.

0 Engeland 0 Italië 0 (League A)

Noch Engeland noch Italië konden meedoen en het eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Hier is een blik op de rest van de wedstrijden van zaterdag in de UEFA Nations League:

READ  Xiaomi onthult Mi Mix Fold, doet mee aan de opvouwbare smartphonerace, Telecom News, ET Telecom

Republiek Ierland 3, Schotland 0 (competitie B)

op weg naar warme start

Alan Brown gebruikt zijn lichaam om te scoren tegen Schotland, 1-0

Alan Brown gebruikt zijn lichaam om een ​​doelpunt langs de doelman van Schotland te glippen en de Republiek Ierland op een 1-0 voorsprong te zetten in de UEFA Nations League.

Vooruitgang met twee doelen

UEFA Nations League: Ierland scoort twee doelpunten in acht minuten en neemt een 2-0-voorsprong op Schotland

UEFA Nations League: Ierland scoort twee keer in acht minuten om een ​​2-0-voorsprong op Schotland te nemen.

Het naar nieuwe hoogten brengen

De Ierse Michael Obafemi scoort een doelpunt van DEEP om de wilde 3-0-reeks af te sluiten

De Ierse Michael Obafemi scoort een doelpunt van diepe tot wilde streak tegen Schotland in de UEFA Nations League.

Oekraïne 3, Armenië 0 (competitie B)

op het bord

Een schitterend schot van Ruslan Malinovsky bezorgt Oekraïne een 1-0 voorsprong

Een schitterend schot van Ruslan Malinovsky bezorgt Oekraïne een 1-0-voorsprong tegen Armenië in de UEFA Nations League.

lead extensie

Oleksandr Karavaev helpt Oekraïne opnieuw doelpunt 2-0

Oleksandr Karavaev helpt Oekraïne opnieuw een doelpunt tegen Armenië om te zetten in 2-0 in de UEFA Nations League.

Nederlaag loopt

Een fatale fout van Armenië leidde tot het derde doelpunt van Oekraïne, 3-0

Vitaly Mikolenko maakt het derde doelpunt van Oekraïne tegen Armenië in de UEFA Nations League.

Montenegro 1, Bosnië en Herzegovina 1 (competitie B)

goede start

De invaller Luca Minalo van Bosnië profiteerde van de fout van Montenegro door een 1-0 voorsprong te geven

Luka Minalo speelt als invaller voor Bosnië en Herzegovina en profiteert van de fout van een Montenegro-doelman toen Bosnië met 1-0 voorstond in de UEFA Nations League-wedstrijd.

READ  De klassieker Total Recall van Paul Verhoeven is zaterdag te zien op Veronica

Roemenië 1 Finland 0 (competitie B)

op het bord

Roemenië leidt met 1-0 met een prachtige voorzet van George Puskas en een kopbal van Nicosur Banquo

Roemenië nam een ​​1-0 voorsprong op Finland in de UEFA Nations League na een perfecte voorzet van George Puskas en een kopbal van Nikosur Banko.

Faeröer 2, Litouwen 1 (competitie C)

vroeg springen

Fedor Chernykh scoorde in de zesde minuut voor Litouwen 1-0

Fedor Chernykh scoort het doelpunt met een simpele klik tussen Litouwen en de Faeröer in de UEFA Nations League.

goedeavond

Fillormore Davidson neemt de penalty perfect en maakt gelijk voor de Faeröer 1-1

Villiormore Davidson pakt perfect de penalty om de Faeröer te laten evenaren aan Litouwen in de Nations League.

Terug naar de top

‘Dat is een geweldig resultaat’ – Faeröer leidt met 2-1

Een schitterend schot van Jakob Andreasen raakte de bovenkant van de linkerpaal en bezorgde de Faeröer een 2-1 voorsprong voor het einde van de eerste helft van de UEFA Nations League-wedstrijd tegen Litouwen.

Turkije 2, Luxemburg 0 (competitie C)

Turkije neemt het voortouw

Turkije leidt met 1-0 na het scoren van een handsbal van Luxemburg tegen Hakan Calhanoglu

Turkije nam een ​​1-0-voorsprong op Luxemburg in de UEFA Nations League nadat een handsbal resulteerde in een strafschop van Hakan Calhanoglu.

hoofdletters

Serdar Dorsun verhoogt de vooruitgang van Turkije na het tackelen van de bal met vaardigheid en een geweldig schot

Turkije nam een ​​2-0 voorsprong in de UEFA Nations League na wat dribbels en een verbluffende aanval van Serdar Dursun.

Haal meer uit de UEFA Nations League Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer.