UEFA Nations League: België verslaat Polen, Nederland leidt Wales

De derde editie van Europese Nations League Woensdag ging verder in steden in heel Europa, met Uitgelichte wedstrijden worden uitgezonden via het FOX Sports-netwerk (En het wordt uitgezonden op de FOX Sports-app).

Aan het begin van de wedstrijd op FS1 bracht België een scorend bod uit na een achterstand tegen Polen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Elders ontving Wales Nederland in Cardiff City, in een spannende wedstrijd die in de laatste seconden werd beslist.

Dit zijn de belangrijkste toneelstukken.

België 6, Polen 1 (League A)

Alleen maar Kwijt

België begon de wedstrijd op mars, maar miste een briljant optreden, wat haar vroege inspanningen belemmerde.

Scoremachine!

Wie is Robert Lewandowski? De gepolijste professional bevond zich in de perfecte positie nadat hij een prachtige teamgenoot had ontdekt en een klein luchtschot maakte voordat hij met zijn linkervoet het openingsdoelpunt binnendrong.

Robert Lewandowski helpt Polen bij eerste klap tegen België 1-0

Robert Lewandowski blijft scoren dankzij een klinische finish in de 28e minuut tegen België.

Wat een klap!

Na een aantal Belgische missers kreeg Axel Witsel de kans om een ​​geveerde vuurbal op te laden. En deze keer, zet het op de juiste plaats.

Zet ze op de eerste plaats

Een bocht aan hun kant veranderde al snel in een doelkans voor België, en Kevin De Bruyne draaide aan de wielen om zich te bevrijden voor een poging, die hij stilletjes omdraaide.

België leidt met 2-1 tegen het doelpunt van Kevin De Bruyne

België nam met hulp van Eden Hazard in de 59e minuut een 2-1 voorsprong op het doelpunt van Kevin De Bruyne.

READ  Laura Delaney leidt Ierland na Nederland in WK-kwalificaties

blijf rollen

Leandro Trossard consolideerde de voorsprong van België, sneed zich een weg naar een ander niveau en schoof met 3-1 op.

Open de poorten!

Van daaruit keek België niet terug en scoorde drie doelpunten op rij om Polen te verrassen met 6-1.

Nederland 2, Wales 1 (League A)

Haal dat hier vandaan!

De poging van Wales om in de 24e minuut te scoren zag er veelbelovend uit, maar Holland-doelman Mark Fleaken maakte een soepel einde aan de duik, om zijn tegenstander in een patstelling te houden.

De belangrijkste dingen eerst

Elke keer dat je je eerste internationale doelpunt maakt. Teun Koopmeiners zag een opener in de 49e minuut en tikte erop om een ​​katapult op te stellen voor het eerste doelpunt van Nederland.

Nederland kwam op 1-0 voorsprong nadat Teun Koopmeiners scoorde van buiten het strafschopgebied

Nederland stond met 1-0 voor in de UEFA Nations League nadat Teun Koopmeiners in de 50e minuut van buiten het strafschopgebied scoorde.

nog niet klaar!

In een tijd van wanhoop stuitte Wells op goud in een prachtige verticale vorm nadat zijn eerste poging de andere kant op was gestuurd. Het team spoorde de bal op, alvorens een hoopvol gebed op te richten tot een groep spelers, en reageerde met een springende Rhys Norrington Davis.

Jazeker

Maar de Nederlanders kwamen slechts enkele seconden later sterk terug en deden Wales in de 94e minuut met een krachtige aanval op hun grondvesten. Een snel honkslag bracht Nederland binnen de voeten van een vijandelijk net, voordat Terrell Malacia een wijd open bal vond Wout Weghorst, die maakte de beslissende kopbal goed. Wales won met 2-1.

READ  Nederlandse positie 65 op de herfstlijst van academische conferenties

Hier is een blik op de rest van de wedstrijden van woensdag in de UEFA Nations League:

Oekraïne 1, Republiek Ierland 0 (competitie B)

Van buitenaf!

Oekraïne hoefde niet in de buurt te zijn om hun eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren, en je moet het misschien een tweede keer bekijken om te zien hoe de bal erin slaagde het net te vinden op deze langeafstandskrultang.

Schotland 2, Armenië 0 (competitie B)

Goede bal, goede score

Het teamwerk van de Schotten was al vroeg duidelijk en ze slaagden erin om in de 28e minuut vuil op een prachtige kopbal te vinden.

Schotland leidt 1-0 met een kopbal van Tony Ralston in de 28e minuut

Schotland nam een ​​1-0 voorsprong op Armenië in de UEFA Nations League na een kopbal in de 28e minuut van Tony Ralston in het net.

Nog een bedwelmend toneelstuk

Schotland gebruikte in de eerste helft al zijn mentale capaciteiten en scoorde opnieuw na een hoekschop in de achterkant van het net in de 40e minuut.

Schotland stond met 2-0 voor met nog een kopbal, dit keer via Scott McKenna in de 40e minuut

Schotland nam een ​​2-0-voorsprong op Armenië in de European Nations League met een kopbal van Scott McKenna in de 40e minuut.

Haal meer uit de UEFA Nations League Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer.