The River Hawks verslaan UC Davis in een spannende strafschoppenserie

Lowell, Mass. – leerling Madison Libre (East Amherst, NY) Scoorde in de laatste shootout-poging om het UMass Lowell-veldhockeyteam (6-2, 2-0 AE) naar een spannende 4-3 overwinning op America East Conference-tegenstander UC Davis (1-6, 0-) 2 AE) ) Zondag.

Nog steeds 3-3 gelijk na twee extra periodes, 7v7, gingen beide teams naar hun beste penalty shootout met de Aggies als eerste. leerling Mike Fisher (Den Haag, Nederland) Ze deinsde terug in haar poging en dwong haar te binden totdat Lieber opkwam voor de laatste kans. In dat spel werd de rookie opgesloten met de keeper van de tegenpartij toen hij de kooi naderde, maar ze slaagt erin om in volledige lay-out terug te keren om de bal rond en in de spelwinnaar te leiden.

Met deze beslissing wonnen de River Hawks vijf opeenvolgende overwinningen, wat goed is voor hun langste winning streak op Divisie I-niveau. Het team gaat dit seizoen ook 6-0 in eigen huis en blijft zich verbeteren op een andere beste speler.

“Ik heb vandaag twee verschillende teams gezien”, zei de coach Shannon LeBlanc. “Ik zag dat het team dat ik vrijdag zag gedisciplineerd en georganiseerd was, de bal bewoog en veel kansen creëerde, en toen zag ik een team dat ongedisciplineerd en ongeorganiseerd was en niet om hun kansen gaf, dus het was geweldig. Het is een frustrerende game. Ik denk dat we vandaag veel karakter hebben opgebouwd.”

River Hawks zorgde voor een vroege voorsprong met twee doelpunten in het eerste kwartier. Een student in zijn tweede studiejaar Valerie Crorey (Littleton, MA) Hij sloeg als eerste voor de thuisploeg en maakte een rebound af die in de negende minuut door de verdediging ging. Toen, in de laatste minuut van de periode, keerde de ploeg met een hoekkans, toen tweedejaars Maxine Van Haver (Wilrick, België) vanaf de bovenkant van de cirkel schoot.

READ  Universal Music Group NV kondigt Baa1/BBB lange termijn kredietrating van Moody's en S&P . aan

Aggies snijdt het verschil in 20De tiende Minuut toen Brock Sanchez dicht bij de paal kwam om een ​​pass van Milo Korthuer in doel om te buigen. De River Hawks zullen echter slechts drie minuten voor rust hun verschil van twee doelpunten herwinnen, dankzij de starter Isabel Halters (Noordwijk, Nederland), die de rebounds vanaf de keeperskussens controleerde voordat hij hem volgde bij de return.

bij 38De tiende Minuut, River Hawks had nummers op weg naar het circuit in een breuk, maar Crory was gewoon verlegen om de finishing touch te krijgen op een brede pass. Laat in de derde helft kreeg de thuisploeg nog een kans om een ​​lockout-doelpunt toe te voegen met goed advies van de grote jongens Megan Salcinha die veel zeilde.

Met minder dan vijf minuten op de klok in de reguliere competitie scoorden de Aggies back-to-back goals om het bord gelijk te maken. Skyler Richards sloeg als eerste met een open blik van achter de streep, voordat Shannon Lackey de bal in een hoekkans stuurde om een ​​verlenging af te dwingen.

Junior keeper Eleanor Boekhorst Hij hield het spel levend en hield twee krachtige schoten op de kooi op 77De tiende het moment. De ervaren doelman redde vier keer in de overwinning.

The River Hawks zal op zondag 25 september om 13.00 uur het teamspel voortzetten in New Hampshire.