Terwijl je sliep: grote overwinningen in de UEFA Nations League en Babar Azam’s toernooien

België versloeg woensdag Polen met 6-1 in de UEFA Nations League. Invaller Leandro Trossard speelde de hoofdrol, scoorde twee doelpunten en hielp België Polen te verpletteren. Na goals van Kevin De Bruyne, Trussard (2 goals), Leander Dendoncker en nieuwkomer Luis Obenda domineerden ze en keken ze nooit meer achterom.

ierland vs oekraïne

Oekraïne begon hun UEFA Nations League-campagne met een 1-0 overwinning op Ierland. Als invaller in de eerste helft kwam Tsygankov binnen en scoorde snel een doelpunt uit een curling vrije trap die voor de keeper terugkaatste en in de hoek van het net belandde.

Het beste van Express Premium
uitstekend
Om uitgaven te vergemakkelijken: UPI-kredietlink, landelijke huisvestingsleningen van banken
Bebeck Debroy schrijft: Onder mysterieuze wetten zijn bijen vissen en katten hondenuitstekend
Dharmakirti Joshi schrijft: De Reserve Bank of India leunt harder om de inflatie te beteugelen, maar opnieuw ...uitstekend
Dharmakirti Joshi schrijft: De Reserve Bank of India leunt harder om de inflatie te beteugelen, maar opnieuw …
Heeft de kassa gefaald voor? uitstekend
Mislukt de kassa van ‘Samrat Prithviraj’ de afwijzing van Bollywood…
Meer aanbevolen verhalen >>

Wales vs Nederland

Na een spannende late finish versloeg Nederland Wales met 2-1 en bracht de gastheren terug naar de aarde na het veiligstellen van de kwalificatie voor het WK in het weekend. Wout Weghorst schitterde op het veld voor Oranje en kopte binnen vier minuten blessuretijd in.

Schotland vs Armenië

Schotland begon hun Nations League-campagne met een 2-0 overwinning op Armenië toen Anthony Ralston en Scott McKenna hun eerste internationale doelpunten maakten. Schotland domineerde het spel en nam de leiding via Ralston terwijl hij naar de verre paal rende waar de vleugelverdediger zijn debuut maakte, door een pass van Stuart Armstrong te linken om de bal over het doel en in het net te koppen.

READ  Eric Ten Hag naar Manchester United: Ajax-fans hebben een gemengd oordeel over de overstap van de Nederlandse coach naar de Premier League

Pakistan zet West-Indië onder druk

Babar Azam haalt drie ton ODI op rij – voor de tweede keer |Lees ook

De toernooien van Babar Azam met de vleermuizen hielpen Pakistan met vijf wickets hier in Multan om West-Indië onder druk te zetten. Imam al-Haq en Muhammad Rizwan scoorden een halve eeuw toen Pakistan 306 achtervolgde en 1-0 leidde in de ODI-serie van drie wedstrijden.