Sports Digest: TJ Watt speelt zondag niet voor de Steelers

Steelers-middenvelder TJ Watt zal zondag niet spelen nadat hij vorige week een dijbeenblessure opliep. Matt Fried/Pittsburgh Post-Gazette via The Associated Press

Amerikaans voetbal

Pittsburgh Steelers-ster buiten quarterback T.J. Watt zal toch niet tegen Cincinnati spelen.

De ploeg verlaagde de score van Watt om volgende week zondag een bezoek te brengen aan Cincinnati (1-1). Watt, die kampt met een dijbeenblessure, werd in het blessurerapport van vrijdag als verdachte geplaatst.

Watt raakte geblesseerd in het tweede kwartaal van het 26-17 verlies van afgelopen weekend tegen Las Vegas. Hij was deze week beperkt in de training, maar zei vrijdag dat hij hoopte te spelen.

• Green Bay Packers-aanvaller Elgton Jenkins is vanwege een enkelblessure uitgesloten van de wedstrijd van zondag tegen de San Francisco 49ers.

Jenkins raakte geblesseerd tijdens de 35-17 overwinning van maandagavond op de Detroit Lions, hoewel hij in de wedstrijd bleef. Nadat ze in het blessurerapport van vrijdag als verdachte waren vermeld, maakten de Packers (1-1) zaterdag bekend dat Jenkins de reis naar San Francisco niet zou maken.

• Tua Tagovailoa is door de Miami Dolphins op een geblesseerde reserve geplaatst, wat betekent dat hij minstens drie wedstrijden zal missen voordat hij terug kan komen van gebroken ribben.

Tagoviloa is al weggelaten uit de wedstrijd van zondag in Las Vegas, waar Jacoby Brissett zal beginnen met Dolphins en Red Sennett promoveerde van de technische staf om als reserve te dienen.

Tagovailoa zal ook minstens 3 oktober tegen Indianapolis en 10 oktober tegen Tampa Bay missen. Het vroegste dat hij kan terugkeren is de wedstrijd van 17 oktober in Londen tegen Jacksonville.

• Verdedigingslijnwachter Justin Jones van Chargers zal zijn tweede wedstrijd op rij missen nadat hij is gedegradeerd om de wedstrijd van zondag tegen Kansas City Chiefs te spelen.

Basketbal

NBA: Wizards-spits Roy Hatchimura zal om persoonlijke redenen de start van het trainingskamp missen.

Het team zei dat dit een verontschuldigde afwezigheid is en dat er indien nodig meer updates zullen zijn.

Hashimura scoorde vorig seizoen gemiddeld 13,8 punten in 57 wedstrijden. Hij scoorde gemiddeld 13,5 punten als rookie in 2019-20.

WNB: Seattle Storm-aanvaller Brianna Stewart speelt zondag de play-offwedstrijd in de tweede ronde niet tegen Phoenix Mercury.

Stewart blesseerde haar voet op 7 september bij een overwinning op Washington toen ze een slalom opging na het verslaan van een Sophie’s-speler. De beste speler van de vorige competitie heeft dit seizoen gemiddeld 20,3 punten en 9,5 rebounds.

READ  Cuba staat enkele grote klassers toe in het World Baseball Classic-team

Phoenix is ​​misschien weer zonder Diana Taurasi. Ze blesseerde haar linkerenkel en miste de openingsronde overwinning van het team op New York. Torassi speelde voor het laatst op 6 september en heeft dit seizoen gemiddeld 15,2 punten en 4,9 assists.

hockey

NHL: De Ottawa Senators kochten Zach Sanford en stuurden St. Louis Logan Brown naar de Blues in ruil voor de ervaren spits.

St. Louis ontving ook een voorwaardelijke selectie voor 2022 uit Ottawa.

Sanford scoorde vorig seizoen 10 doelpunten en gaf zes assists in 52 wedstrijden met de Blues.

MLS: Adam Buxa scoorde in de negende minuut en Matt Turner stopte een strafschop in de 75e minuut om de New England Revolution te helpen Orlando City met 2-1 te verslaan in Foxboro, Massachusetts.

De lage binnenkomst van Tajon Buchanan werd in het net afgebogen door Rodrigo Schlegel van Orlando City – die vocht voor een positie met Boca voor het net – om een ​​eigen doelpunt te scoren dat New England in de 35e minuut een 2-1 voorsprong opleverde.

New England (19-4-5) is ongeslagen met vier overwinningen in de laatste vijf wedstrijden. Revolution heeft 62 leidende punten in de MLS; Geen enkel ander team ging met meer dan 46 naar zaterdag.

Orlando City (10-8-8) won met 10-3 tijdens hun huidige verliesreeks van drie wedstrijden.

Eredivisie: Norwich verloor dit seizoen voor de zesde keer op rij in de Premier League en verloor met 2-0 van Everton op Goodison Park met doelpunten van Andros Townsend en Abdullah Doukuri.

Townsend zette de gastheren op voorsprong met een strafschop in de 29e minuut, die werd toegekend nadat scheidsrechter David Cottier de rematch had bekeken om Ozan Kabak uit te dagen op Allan.

Norwich-middenvelder Matthias Norman maakte twee reddingen van Jordan Pickford voordat Doukuri in de 77e minuut de voorsprong van Everton verdubbelde.

• Mikhail Antonio scoorde in de laatste minuut om de 2-1 overwinning van West Ham te pakken, aangezien de start van Leeds in de Premier League zonder overwinning verlengd werd tot zes wedstrijden.

READ  Het gebrek aan minuten van Frenkie de Jong en Memphis Depay was een punt van zorg voor het WK

• Bruno Fernandes miste een strafschop in blessuretijd toen zijn collega Cristiano Ronaldo de 1-0-nederlaag van Manchester United thuis opvolgde van Aston Villa in de Premier League.

Villaverdediger Courtney Howes was een held voor de bezoekers nadat hij doelman David de Gea in de 88e minuut uit een hoekschop naar huis kopte, waarmee hij de eerste overwinning van zijn team op United sinds 2009 scoorde.

• Manchester City brak hun losing streak tegen Chelsea door hun Premier League-titelrivalen hun eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen dankzij het scheve doelpunt van Gabriel Jesus in een 1-0 overwinning.

• Mohamed Salah scoorde zijn 100e Premier League-doelpunt met Liverpool, maar dat was niet genoeg om Brentford te verslaan, die de Reds twee keer terugbracht in een spannend 3-3 gelijkspel.

Autosport

Formule een: Lando Norris nam voor het eerst de leiding in een regenachtige kwalificatiesessie voor de Russische Grand Prix in Sochi, Rusland, nadat hij de snelle laatste ronde perfect had getimed op een opdrogende baan.

De McLaren-coureur bepaalde het tempo met een tijd van 1 minuut 41,993 seconden in de laatste seconden van de sessie nadat hij op slicks was overgeschakeld toen de racereeks opdroogde. Hij duwde Carlos Sainz van Ferrari met een halve seconde naar de tweede plaats, terwijl George Russell als derde eindigde voor Williams en Lewis Hamilton verloor van de vierde. Kampioenschapsleider Max Verstappen krijgt een strafschop en start van achteren.

IndyCar: De IndyCar Championship-race voorafgaand aan de Grand Prix in Long Beach werd geïntensiveerd na een chaotische kwalificatiesessie waarin kanshebbers Alex Palou en Pato O’Ward midden in het peloton zaten.

Joseph Newgarden, die als derde eindigde in het klassement maar nog steeds een atleet is in de titelmix, greep de kans en nam de leiding in de race aan het einde van het seizoen van zondag.

Ballou bereikte het geïmproviseerde straatcircuit met 35 punten achterstand op O’Ward in het klassement, en heeft slechts 11e nodig om hem de eerste Spanjaard te maken die een IndyCar-titel wint. Zijn ontspannen progressie en verbazingwekkende stabiliteit dit seizoen hebben zowel O’Ward als Newgarden doen toegeven dat ze bijna wonderen nodig hebben om Palou de kroon te ontnemen.

boksen

Zwaargewicht Kampioenschap: Oleksandr Usyk beëindigde Anthony Joshua’s tweede regeerperiode als wereldkampioen zwaargewicht door met unanieme punten te winnen in zijn derde gevecht sinds zijn vertrek uit de zwaargewichtcompetitie.

READ  Schotland verdringt Zimbabwe van het WK cricket en vormt de wedstrijd van Nederland voor de eindkwalificatie | Cricketnieuws

Usyk werd de derde man, na Evander Holyfield en David Haye, die wereldtitels won bij cruiserweight en daarna zwaargewicht. Zes jaar na het einde van Wladimir Klitschko’s lange regeerperiode in het zwaargewicht, heeft Oekraïne nog een kampioen in de categorie grote boksen.

Joshua kon de superieure reflexen en stootkracht van Usik niet aan, vooral niet vanaf zijn linkerhand, en eindigde het gevecht met een sisser af na een reeks stoten door de verplichte mededinger voor zijn WBO-riem.

Usyek heeft ook de WBA- en IBF-titels voor Joshua.

Joshua heeft een rematch-clausule in de deal.

• De Dominicaanse bokser Lenin Castillo werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op een brancard uit de ring was gehaald na een verwoestende knock-out door de Britse tegenstander Callum Smith.

Evenementpromotor Eddie Hearn zei dat de 33-jarige Castillo “reagerend” was nadat hij behandeld moest worden door medisch personeel in de ring van Tottenham Hotspur in een van de onderste kaartgevechten van het World Heavyweight Championship tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usek.

Tennis

Ostrava openen: Maria Sakkari versloeg zaterdag Iga Swiatek met 6-4 7-5 om een ​​verrassende finale op te zetten tegen Anett Kontaveit in Ostrava, Tsjechië.

Kontaveit versloeg tweevoudig Wimbledon-kampioen Petra Kvitova met 6-0, 6-4.

Wielersport

Wereldkampioenschappen dames: Elisa Balsamo versloeg favoriet Marian Voss in een snelle finish om het geweldige Nederlandse team te frustreren en de wereldtitel wegrace voor vrouwen te winnen in Leuven, België.

Na het niet behalen van de olympische titel in Tokio stuurde Nederland het sterkst mogelijke team op de 97,5 mijl lange heuvelachtige baan.

Gebruik het onderstaande formulier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Wanneer u de e-mail naar uw account stuurt, sturen wij een e-mail met de resetcode.