Spider Hockey Field overleeft William en Mary, 4-3

Richmond, Virginia – Het hockeyteam van de Universiteit van Richmond heeft vrijdagavond in het Crenshaw Stadium een ​​overwinning behaald op lokale concurrent William en Mary (4-3).

Spinnen dalen tot 4-8 per jaar, terwijl de stam daalt tot 3-8 per seizoen.

Na een eerste doelpuntloos kwart scoorde de stam als eerste in het tweede kwart, maar de spinnen sloegen terug na 50 seconden toen ze groot waren. Stevie Bongers (Wirt, Nederland) Opnemen vanuit een hoekspel. Timmerwerk tes kiba (Baltimore, Maryland) en senior Olivia Fraser (Cary, Noord-Carolina) Beide helpen als respectievelijk de stick- en koppelingsafdichting.

Timmerwerk Lindsey Frank (Saratoga Springs, New York) Hij nam de leiding voor spinnen in het derde kwart. Frank onderschepte schuchter een W&M-pass van het middenveld en nam deze helemaal in de cirkel, waarbij hij een schot vanaf de rechterkant van de kooi langs de W&M-bewaker in de linkerbenedenhoek afvuurde.

De stam kwam na 44 seconden gelijk en scoorde 2-2 in het vierde kwart.

Een student in zijn tweede studiejaar Madi Hyatt (Frederiksburg, Virginia) Hij scoorde het derde doelpunt voor de spinnen, en zette het doel direct voor de kooi.

Frazier scoorde het vierde doelpunt van Richmond, met een schot van Bongers uit een pass van Frank op 54NS Nauwkeurig.

William en Mary maakten een laat doelpunt in de 57e minuutNS nauwkeurig, maar de verdediging van de spinnen slaagde erin de offensieve druk van de stam te handhaven.

spin keeper Erica Lata (Midlothian, Virginia) Scoor twee opgeslagen goals in de wedstrijd.

READ  ABBA verliest van Nederlandse zangeres in meest gestreamde songfestivallied aller tijden

Richmond scoorde 12 schoten met acht schoten op doel, terwijl William en Mary 10 schoten en vijf op doel hadden. De stam behield de voorsprong in strafschoppen 5-3.

Richmond komt zondag weer in actie in het Crenshaw Stadium, waar de 14e van Boston College wordt gehouden voor de wedstrijd om 14.00 uur op ESPN+.