Sonic Frontiers voelt leeg en rommelig aan

Sonic probeert voorbij een nieuwe Sonic Frontiers-vertraging te komen.

afbeelding: Sega

We staan ​​op een nieuw keerpunt in de 30-jarige geschiedenis van Sonic. De favoriete gamingmascotte is opnieuw een grote attractie geworden en presteert beter dan Sony Onbekend naar de kantoorbox en paaien Nieuwe serie op Netflix. En na de overstap van een zijwaarts scrollende platformgame naar een 3D-soap, gaat de serie nu naar een open wereld in zijn meest ambitieuze inzending tot nu toe. met vocale grenzen. Maar de recente trailers hebben fans ongerust gemaakt, en na 30 minuten proberen van het spel, heeft het me onverschillig gelaten.

Ik speelde de game tijdens het bijwonen van Summer Game Fest vorige week in Los Angeles, en hoewel ik er nog niet klaar voor ben om het af te schrijven, ben ik nog steeds ongelooflijk sceptisch over Sonic-baas Takashi Iizuka en zijn team. proberen. De demo begint met Sonic, gescheiden van de harige metgezellen Tails en Amy Rose, terwijl ze uit een wormgat tevoorschijn komen in een landelijke archipel genaamd de Starfall Islands en worden gerekruteerd door een mysterieuze AI om de Chaos Emeralds te vinden. Van daaruit ging ik puzzels verkennen, op tralies slijpen en af ​​en toe een baas bevechten. De tijd die ik had was soms leuk, vaak rommelig en meestal erg knap.

Ik heb het schrijven van deze indrukken gedeeltelijk uitgesteld omdat er niet veel te doen was in de demo. We hebben recent onthulde beelden onderzocht van vocale grenzen als zodanig Ziet eruit als een schattig Unreal Engine-project. De game zag er persoonlijk beter uit, vooral toen de lucht helder was en de zon begon onder te gaan (de eilanden volgen je standaard afgekorte open wereld dag-nacht cyclus), maar het was nog grotendeels leeg.

De zakken van vijanden hier en daar kunnen worden gesloopt met een nieuw vechtsysteem met een reeks automatische stoten en trappen, defensieve ontwijkingen en zelfs een getimede pareermechanisme. Je lost lichte ruimtelijke puzzels op, zoals het indrukken van drukplaten of navigeren op lanceerplatforms om verzamelobjecten te ontgrendelen. Soms kan ik op een open landingsbaan met snelheidsboosts ringen verzamelen terwijl ik een kleine hindernisbaan op een bergweg opga. Al snel verveelde ik me.

Ik werd ook niet meteen aangetrokken door Sonic’s gevoel van controle. Ik voelde iets. Hij leek nooit op een bevredigende manier momentum te krijgen, en het complexe en oneffen terrein maakte het erg moeilijk om voor zeer lange tijd snel vooruit te gaan (voor alles) vocale grenzen Het lijkt erop dat bed van Adem van het wild, het groene stamina-ringsymbool dat tijdens een boost opraakt, is bijna een-op-een). Het passeren van gevechten en oorlogen is afhankelijk van een nauwkeurig richtsysteem om ervoor te zorgen dat Sonic zijn aanvallen in de juiste richting stuurt.

Tegen het einde van de demo ontmoette ik een gigantische baas genaamd The Tower en even voelde het alsof ik erin zat schaduw van de Kolossus. Het was een tijdje een geweldig moment met zowel het cameragevecht als de gespannen actie van Sonic, terwijl ik worstelde om de zwakke punten van de vijand te raken zonder constant van de zijkant te vallen. Wanneer de camera, het doel en de actie op één lijn liggen, vocale grenzen Het benadert een esoterische maar lonende manier om door een uitgestrekte kaart te navigeren. De rest van de tijd voelde het als vervelend om te navigeren.

Als ik hard klink, is dat omdat de demo je niet goed heeft laten zien hoe je het moet doen vocale grenzenOpen-wereldelementen zullen nieuwe mogelijkheden ontgrendelen voor de langlopende serie. Ik voelde me ruw en incompleet, en nagelde niets kleins dat ik kon aanwijzen en zeggen ‘wie welke Het was leuk – laat me doen wie welke Voor het volledige spel!In feite leken de matte graphics en art direction de minste van de problemen voor de kerstgame 2022. Voor alle duidelijkheid, ik denk dat er een versie is van vocale grenzen, op basis van wat mij is getoond, kan het allemaal samenkomen en geweldig zijn. Ik ben er niet zeker van, op basis van mijn beperkte tijd met de demo, dat het Sonic-team daar snel genoeg zal zijn.

Hoewel sommige fans zich verzamelden rond de hashtag #DelaySonicFrontiers, Takashi Iizuka Vertellen VGC Dat er nu geen plannen zijn om dat te doen, en dat het team eigenlijk heel blij is met de resultaten en interne feedback tot nu toe. Het is ook onduidelijk hoe oud het gebouw was waarin ik en de andere journalisten speelden IGN Rapporten Het eerste onderzoek was gebaseerd op een eerder onderzoek. Anders hebben Iizuka en de rest van Team Sonic nog steeds hun werk voor hen te doen. vocale grenzen Het is ingesteld om voor het einde van het jaar te lanceren op Xbox, PlayStation, pc en Switch.

READ  World champion Tetris Jonas Neubauer dies at 39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *