Sarina Wegmann dringt er bij Engeland op aan te leren van doelpuntloos gelijkspel met Tsjechië

Sarina Wegmann-Saes Engeland zou het beter moeten doen na het doelpuntloze gelijkspel tegen Tsjechië (John Walton/Penn) (PA Wire)

Sarina Wegman Hij bekende Engeland Ze zouden het beter moeten doen na het verliezen van een doelpuntloos gelijkspel tegen Tsjechische Republiek In het AMEX Stadion.

De leeuwinnen waren in 15 succesvolle wedstrijden na het verslaan van Verenigde staat 2-1 op vrijdag, maar ze waren niet in staat om hun streak te verlengen tegen het als 28e gerangschikte team ter wereld.

Ze breidden hun ongeslagen reeks echter uit tot 24 wedstrijden, maar konden – ondanks tweemaal in het houtwerk te zijn geslagen – niet doorbreken voor een menigte van 21.222.

De manager gaf toe dat ze teleurgesteld was, maar zei dat haar kant van de patstelling zou hebben geleerd.

“We zijn erg teleurgesteld omdat we denken dat we hadden kunnen winnen. We wisten dat de Tsjechen een zeer taaie tegenstander waren, erg fysiek en direct”, zei Wegmann.

“We moesten het gewoon een beetje beter doen, denk ik, we hadden twee kansen.

“In de eerste helft raakten we de paal en in de tweede helft hadden we drie kansen om te scoren en dat deden we niet.

“Voor ons een heel goed leermoment.”

Het was het eerste spel met oriëntatiepunten en optredens met Lucy Brons Ze pakte haar 100e titel in Engeland, terwijl My Name Is Morgan haar debuut maakte en Lauren James haar debuut maakte.

Wegmann denkt dat Tsjechië net zo moeilijk was als ze had verwacht, en voegde eraan toe: “Ze waren (moeilijk om tegen te spelen) omdat we ze natuurlijk tegen de Verenigde Staten zagen.

READ  Voorspellingen Nations League donderdag: degradatie in zicht voor Zarqa

“Ze stonden twee keer gelijk met Nederland in de kwalificatierondes. We zagen hoe sterk ze zijn, hoe sterk ze fysiek zijn, maar ik hoopte dat we hun verdediging sneller zouden kunnen breken.”

De bezoekers kregen in de tweede minuut de kans uit een hoekschop, maar het schot van Clara Kahinova ging over de lat.

Tsjechië moest zijn toevlucht nemen tot pogingen op afstand omdat hun tactiek de aanval niet in aantallen ondersteunde. Teresa Kryjserikova probeerde net voor het uur haar geluk, maar haar schot ging naast.

Coach Karel Rada hield vol dat zijn team tevreden was met hun resultaten tegen de Europese kampioenen, maar benadrukte dat hun doel was om zich te plaatsen voor een groot toernooi.

“We zijn erg blij dat we het geweldige traject van Engeland hebben vernomen, het winnen van het Europees kampioenschap, en ik denk dat veel teams over de hele wereld blij zullen zijn met dit resultaat, dus we zijn blij vanavond in Brighton”, zei Rada.

Hij voegde eraan toe: “We speelden een aantal geweldige wedstrijden, bijvoorbeeld de VS en Nederland, we speelden een aantal gelijkspel tegen hen en ook vandaag en deze wedstrijden geven ons vertrouwen.

“Deze wedstrijden helpen ons veel, maar onze droom is duidelijk, we hebben nog steeds niet gespeeld op het EK of het WK, dus ons doel is om ons te kwalificeren (voor die toernooien).”