Sam Quick: Wie is de aanvoerder van het sportteam en Olympisch hockeykampioen?

Sam Quick wordt de nieuwste teamcaptain van de langlopende tv-quizshow Athlete Question, waarbij de voormalige Britse hockeyster haar debuut zal maken wanneer de nieuwe serie deze maand begint.

Quick heeft in televisie- en radio-uitzendingen gewerkt sinds hij met hockey stopte, en heeft samen met Dan Walker de ochtendverslaggeving van de Olympische Spelen in Tokio overtroffen.

Ze maakte deel uit van het team van Groot-Brittannië dat in 2016 hockeygoud won in Rio, na een dramatische overwinning op Nederland in de finale met penalty’s.

De 32-jarige, die tijdens haar internationale carrière als verdediger speelde, won ook Europees goud en Gemenebestzilver voor Engeland.

Quick is de eerste vrouwelijke aanvoerder in de geschiedenis van A Question of Sport en neemt het op tegen de voormalige Engelse internationale rugbyspeler Ugo Monyi, die ook voor het eerst als aanvoerder van de show optreedt.

Het paar verving de voormalige kapiteins Matt Dawson en Phil Tufnell terwijl Paddy McGuinness de show host, nadat Sue Barker volgde.

“Dit is echt mijn droombaan!” zei Kwik nadat hij was aangekondigd als aanvoerder van het team.

“Ik heb Quest Math gezien sinds ik een klein meisje was en mijn ambitie om in de show te verschijnen kwam vijf jaar geleden uit, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit een kapitein zou worden – en de eerste vrouwelijke kapitein van de show heeft 50 jaar geschiedenis , te.

“Ik heb een aantal enorme schoenen te vullen, aangezien Matt en Phil twee van de grootste leiders zijn die ooit in de show zijn verschenen, maar dankzij pioniers als Sue Parker heb ik nu deze kans. Ik zal mijn best doen en ervoor zorgen dat ik van elke minuut van de reis.”

READ  Shawn Payton was lost by Nickelodeon after the Saints beat the Wild Card

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *