Roze voor mijn familie, vrienden en zussen

Hilaria Baldwin Het wordt roze.

Op woensdag deelde de 37-jarige ondernemer een korte clip waarin ze een gewaagd nieuw kapsel liet zien met een roze geverfd gedeelte aan de uiteinden. Baldwin legde het belang uit van een fashion statement omdat oktober de maand is om borstkanker te voorkomen.

“Mijn favoriete roze voor mijn familie, vrienden en zussen #breastcancerawarenessmonth #f*ckcancer”, schreef ze, verwijzend naar haar styliste.

Fans namen de opmerkingen over om de ster te prijzen voor het gebruik van haar platform voor voorlichting over borstkanker.

Een fan zei: “Bedankt voor het eren van iedereen die hun kostbare leven heeft verloren. Overlevenden, boeren en degenen die momenteel vechten – we blijven samen vechten voor al degenen die zelf hebben geleden en geworsteld met kanker en voor degenen die van XOG houden.” .

Een gebruiker merkte op: “Mooi haar. Een mooi statement.”

Eén voegde eraan toe: “Een mooie dame, van binnen en van buiten.”

Een commentator vervolgde: “Ik vind dit geweldig.”

Dit is niet de eerste keer dat een yoga-instructeur de aandacht vestigt op een belangrijk onderwerp. Tijdens de National Infertility Awareness Week in april deelde Baldwin een zwangerschap throwback foto’s Ze gebruikte het bijschrift om haar persoonlijke worsteling met zwangerschap te uiten.

“Het is de week van de onvruchtbaarheidsbewustzijn … en hoewel ik heel veel geluk heb om mijn kinderen te hebben, heb ik ook nogal wat engelen, ik had twee miskramen op rij in 2019 – de tweede in 4 maanden. Mij werd verteld ‘het is gewoon pech’ en ik legde uit… Er zijn veel mysteries over waarom sommige zielen ons leven binnenkomen en andere niet.

READ  Nieuw onderzoek: kun je opnieuw COVID krijgen als je je niet laat vaccineren?

Baldwin, die zes kinderen heeft met echtgenoot Alec Baldwin, vertelde hoeveel ze huilde na de miskraam en merkte op wat het voor haar betekent om moeder te worden.

“We hebben allemaal verschillende vruchtbaarheids-/steriliteitsverhalen en er zijn zoveel manieren waarop we ouders kunnen worden”, vervolgde ze. “Ouder zijn is echt op de diepste manier zorgen voor een andere ziel … door die energie die we geven, onszelf voeden en de wereld vullen met liefde. Ik ben net zoveel een moeder voor mijn engelenkinderen als voor mijn engelenkinderen wie ik fysiek in mijn armen kan dragen. Als je worstelt of worstelt… Of je zult worstelen, weet dat je niet alleen bent… Als het je dient, reik dan uit naar anderen als je rouwt. We zijn een sterke groep die dit draagt gewicht in ons hart – en samen kunnen we elkaars last verlichten door steun en begrip.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *