River Hawks won met 3-0 in de openingswedstrijd tegen LIU

Lowell, Mass. – Een student in zijn tweede studiejaar Valerie Crorey (Littleton, MA) scoorde een carrière-high drie punten om het UMass Lowell-veldhockeyteam (1-1) te helpen leiden naar een 3-0 overwinning op LIU (0-2) in de openingswedstrijd bij de Riverhawks 2022 in Wicked. Blauw veld op zondag.

De beslissing markeert de vijfde opeenvolgende afsluiting van het team in de thuisopening. Als team versloegen de River Hawks de Sharks met 12-4 en profiteerden ze van 6-1 in de corners.

“Dat was geweldig”, zei de coach. Shannon LeBlanc. “Elke keer dat we ons kunnen openen voor Wicked Blue met lockdown, is precies de manier waarop we ons thuisseizoen willen beginnen. Ik ben erg trots op de inspanningen die iedereen vandaag levert. We hebben een enorm aantal mensen van de bank gehaald en we hebben echt laten zien onze diepte vandaag, dat was sexy.”

Crory scoorde een doelpunt en haar eerste professionele assist die dag. leerling Isabel Halters (Noordwijk, Nederland) en junior Gans erfenis (Tell, Netherlands) Ze voegden ook allebei een doelpunt toe. Junior keeper Eleanor Boekhorst (Belthoven, Nederland) Ze sneed één stop in de competitie tot haar 10. voordeelDe tiende Werk schoon vel.

UMass Lowell nam de eerste corner van de wedstrijd na minder dan een minuut spelen, maar de grote klap van de grote Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland) Verboden. Laat in het kwartier stuurde Halters een laser weg van een omgekeerde toverstok vanaf de bovenkant van de cirkel voordat hij door de bewaker van de tegenstander uit de lucht werd geslagen.

READ  De aanvoerder van Ierland, Andy Balberni, is trots op het 'karakter' dat hij heeft getoond bij Lord's, maar kijkt nu al uit naar de WK-kwalificatiewedstrijden

In de eerste drie minuten van het tweede kwart namen de River Hawks echter snel de controle over het scorebord. Halters scoorde haar eerste carrièredoelpunt en eerste teamdoelpunt van het seizoen toen ze op 17De tiende het moment. De thuisploeg bleef drukken en rende nog geen minuut later het veld af voor het volgende balbezit. In dat toneelstuk, volwassenen Kate Miller (Sherry Hill, NJ) Crory stuurde een bal de cirkel in voor een tip op doel, wat UMass Lowell een 2-0 voorsprong opleverde.

River Hawks breidde het voordeel uit na het einde van de eerste helft in de 33e minuutonderzoek en ontwikkeling Minuut, want Jans sloeg een rechte hoek om dankzij de hulp van de afgestudeerde student Gina Berger (Waterloo, Ontario) en junioren Alicia de Vries (Den Haag, Nederland).

in 36De tiende Minute, ik heb LIU Boekhorst voor de eerste en enige keer getest tijdens het uitje, maar ze trapte subtiel een harde bal van Kaitlyn Olton.

Halters zou iets meer dan een minuut voor tijd met een nieuwe poging op de omgekeerde stick dreigen met een locking goal, maar de 3-0-beslissing was definitief.

De River Hawks trekken naar Amherst om het op te nemen tegen Massachusetts in hun jaarlijkse Kennedy Cup-wedstrijd op vrijdag 2 september om 15.00 uur.