River Hawks overtreft Dartmouth, 4-3, in de aanval

Hannover, New Hampshire – Vijf verschillende River Hawks hebben punten gescoord, aangezien het veldhockeyteam UMass Lowell (10-5) zondagmiddag Dartmouth (3-9) versloeg in een aanvallende 4-3 ontmoeting.

Met deze beslissing behaalden de River Hawks hun eerste overwinningen van seizoen 10 op Divisie I-niveau.

“Ik ben erg trots op deze groep en de flexibiliteit die ze hebben getoond in de vijf-game swing of the road”, zei de hoofdcoach. Shannon LeBlanc. “Vandaag een record neerzetten met de meeste overwinningen in de geschiedenis van Divisie I is heel bijzonder. Ik vond de wedstrijd van vandaag een beetje chaotisch, maar de veranderingen die we vandaag vanaf vrijdag hebben aangebracht in onze intentie en werktempo waren precies wat we zochten Ja. Ik denk ook dat dit het perfecte moment is om ons senior leiderschap te waarderen, vooral de aanvoerders, die goed werk hebben geleverd door de kleedkamer te winnen, wat zich vertaalt naar overwinningen op het veld. Dit is een speciaal team en we kijken ernaar uit om volgende week thuis te komen tegen Bryant.”

groot Megan Salcinha (Westport, MA) scoorde haar eerste professionele doelpunt tijdens het uitje, toen ze jong was Alicia de Vries (Den Haag, Nederland) Opgenomen het hoogste niveau van assists. junior Eleanor Boekhorst (Belthoven, Nederland) Hij maakte ook zeven reddingen in de competitie.

hoewel senior Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland) De eerste twee schoten van de dag vielen, Big Green scoorde ’s middags om 12 uur het eerste doelpuntDe tiende Een minuut actie toen Meg Barnes een pass naar voren en in de cirkel maakte om af te maken door Emilia Callahan.

READ  Nederlandse exportbeperkingen voor halfgeleidermachines treden in september in werking

Nog geen twee minuten later reageerden de River Hawks echter met een hoekschop. leerling Mike Fisher (Den Haag, Nederland) Hij plaatste een eerste schot op doel van Dartmouth’s Hatley Post, maar de Vries stond bovenaan de cirkel om levend door te spelen en de bal terug het verkeer in te leiden voor de kooi, waar Salsinha was geplant voor de one-timer die de gelijkmaker beëindigde.

Twee haltes aan weerszijden brachten het tweede kwart in de schijnwerpers en hielden de eerste helft gaande. De bezoekers kwamen aan het einde van de eerste helft echter op een offensieve missie en scoorden drie doelpunten in het derde kwart. leerling Isabel Halters (Noordwijk, Nederland) Klim eerst op de bovenste plank met een reverse stick slide in de eerste seconden van het frame om bezoekers hun eerste voorsprong van de dag te geven. Een minuut later nam UMass Lowell een penalty en legde de bal op de afgestudeerde student Gina Berger (Waterloo, Ontario), die in de benedenhoek een poging deed om haar team met 3-1 een voorsprong van twee doelpunten te bezorgen.

Mia Biz zal het gat weer overbruggen naar één op 34De tiende minuut met een strafschop in haar eentje, maar Rosima kreeg een stick op een lange bal die door de Vries naar de cirkel werd gestuurd en de doelman in de 40e minuut versloegDe tiende Minuten rekken het verschil uit tot 4-2.

Big Green bleef terugvechten en kwam vroeg in het vierde kwartaal terug binnen één, waarbij Lila Browne een backhand kreeg bij een tweede kans, maar de gasten waren in staat om een ​​solide verdediging over de hele spanwijdte te spelen en vast te houden aan de overwinning.

READ  Lancering van FEAR op Amazon |

De River Hawks keren op zaterdag 22 oktober terug naar huis wanneer ze Bryant ontvangen voor de America East-wedstrijd om 13.00 uur.